Zxc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 używam Macromedia Dreamwaver MX i ustawiając kodowanie na Central Europe Windows 125 lub ISO nie mam wszystkich polskich znaków np jest "ę" a nie ma "ą" jest "ś" a nie ma "ć" CO ZROBIĆ BY MIEĆ WSYZTSKIE ZNAKI POLSKIE??? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 jesli ustawiasz ISO 8859-2 to mosisz miec wszystkie ogonki, chyba ze uzywasz czcionki która nie ma takich znaków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 jesli ustawiasz ISO 8859-2 to mosisz miec wszystkie ogonki, chyba ze uzywasz czcionki która nie ma takich znaków...ustawiam Central European ISO 8859-2 i na Times New Roman ,serif mam "ć" a np "ś" nie mam :(. Moze musze uzyc Times New Roman CE ale nie mam go w dreamwaverze (mam trial 30day's) jak jest to skąd ściągnąć??? i jak dodać???. A Verande żeby byly wszystkie polskie znaki to jak zrobić pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 w notatniku na przyklad pisz i w razie potrzeby wklejaj ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Jesli dobrze pamietam to w Dreamweaverze niektóre kombinacje Alt+klawisz sa przypisane jakims akcjom. Nie pamietam dokładnie ale zdaje się że można to wyłaczyc w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A moze prubujesz ustawic tą czcionke w zrobionym wczesniej dokumencie i sie nie da? Tzn chodzi mi o to ze jak dasz New document to juz bedą te czcionki? Ja tak mialem. A tak pozatym to nie męcz sie z tym trialem tylko sciagnij z kazaa pelna wersje lub nawet Macromedia Studio MX (Dream., Flash Fireworks i FreeHand w jednym) powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Mnie się tego n opcjach nie udało wyłączyć. Piszę w notatniku/wordzie i wklejam. Pod zwyczajowymi polskimi znakami z r-altem są skróty klawiszowe dreamweavera :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...