L3X-T3R Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Cześć. Mam pytanie bo lajk ze mnie w tych sprawach. Co musze mieć i co jak popodłączyć aby z mojej wiezy zrobić głosniki od kompa. Tak aby z niej płyneła odtwarzana na PCku muzyka? Jakieś kable jakieś przejściówki odpowiednią wieżę. Poprostu głośniki od wiezy mam o wiele lepsze niż te przy kompie :] Edytowane 14 Grudnia 2005 przez L3X-T3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zależy, jakie masz wejścia w wierzy. Musisz zobaczyć z tyłu jaki kabel jest do wejścia. Wejście zazwyczaj jest oznaczone jako IN. Kiedy to już zobaczysz to kupisz taki kabel z taki końcówkami i podłączysz go do wierzy w wejściu sygnałowym czyli IN a druga strona kabla ma być mały jack. Prawdopodobnie masz tak jak wszyscy i musisz się zaopatrzyć w taki kabel. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75692996 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jeśli we wieży masz wyjście aux to potrzebujesz kabla jack na dwa chiche. Jacka wpinasz w ziolne wyjście na karcie(głośnikowe, nie zawsze ziolone) a dwa chince w wieże, ktrą ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>sz w trym aux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3X-T3R Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Chyba mam za starą wieże bo z tyłu wieży ma mtylko wyjścia SPEAKER L i R no i jedno z przodu PHONES. Może macie screena jak powinno wygladać to wejście w wieży ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 jak nei masz wejsc to juz ten problem rpzerabiali na elektrodzie :D lutujesz do potencjometru od glosnosci wyjscie z karty :P powodzenia :D btw to wejscie powinno sie nazywac AUX, ew LINE IN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Dodam od siebie, ze nie nalezy uzywac wejscia PHONO - jest ono przeznaczone do gramofonu i duzo nizszych poziomow sygnalu wejsciowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid__ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Słyszalem rowniez iz mozna podlaczyc do wejscia oznaczonego jako TUNER lub wspomniany AUX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Chyba mam za starą wieże bo z tyłu wieży ma mtylko wyjścia SPEAKER L i R no i jedno z przodu PHONES. Może macie screena jak powinno wygladać to wejście w wieży ?Jak masz tylko takie to zapomnij o podpięciu kompa pod wieżę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3X-T3R Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Aha no to już zapomniałem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...