guziq Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Proponuje z tego tematu zrobic kompedium wiedzy o tej serii Acera gdyz jak patrze na forum jest dużo posiadaczy produktów właśnie z tej serii. Mam taqkie pytania: 1. Jak podkrecic proca? W BIOSie nie widze zadnej takiej opcji. 2. Jakim programem podkrecić karte graficzna? Po uruchomieniu ATI TRAY TOOLS żadna gra sie nie chce włączyć. 3. Dlaczego po podłaczeniu lapa do TV (przez TV-Out) laptop nie wykrywa podłączenia? Jak włączyć "siłowo" wysyłanie sygnału przez TV-out? Próbowałem Fn+F5 i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ad. 1 Procka możesz podkręcić za pomocą RMClock. Ad. 2 Kartę graficzną najlepiej podkręcać przy pomocy Power Strip. Z Ati Tray Tools są jakieś problemy. Było o tym na forum. Co do podpunktu trzeciego to Ci nic nie pomogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 w zakładce EKRANY kliknąłem na rozwiazywanie problemów i tam zaznaczyłem Wymuszaj wykrywanie telewuzora czy jakos tak. Laptop wykrył TV, wlączyłem go ale na tv dalej nie ma obrazu. Co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik2k Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) jes tu na forum topic ze wyjscie tv ma zamienione 2 piny w stosunku do stacjonarnych radeonow niestety nie pamietam nazwy ;/ edit: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168829 mam nadzieje ze pomoze :) Edytowane 16 Grudnia 2005 przez Kazik2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 pomorze na pewno tylko musz znaleść czas zeby wybrać sie do sklepu po odpowienią wtyczke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...