Santi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam. Mam taki problem z dyskiem, ktory objawia sie znikajacym wolnym miejscem na dysku. Czasem kasuje jakis film czy jakis inny plik i nie odejmuje mi wolnego miejsca powstalego po usunieciu plikow. Mam parycje o pojemnosci 38 090 080kB Po zaznaczeniu wszystkich folderow i plikow na tej partycji zajete jest 32 574 484kB Wolnego miejsca jest jak widac na pierwszym obrazku 387 948kB. Wiec gdzie sie podzialo prawie 5GB ? :mur: WTF? :mur: Skanowalem dysk, robilem defragmentacje i nic nie pomaga. Ma ktos moze jakies pomysly jak to naprawic by wszystko bylo ok ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 A z kosza wywaliłeś? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 A z kosza wywaliłeś? :)No bez takich tu prosze :D Oczywiscie, ze powywalalem wszystko z kosza. Dodam jeszcze, ze dysk to ten z podpisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 http://forum.purepc.pl/Znikajace-Miejsce-N...aaa-t94332.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Dzieki KlifKomputery. Tak wiec doszedlem, ze moje "wolne" miejsce jest w folderze System Volume Information. Jak teraz wyrzucic stamtad folderey i pliki? UPDATE Poradzilem sobie juz z tym za pomoca programu FolderSizes ;) Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 to mozesz wylaczyc wchodzac do wlasciwosci systemu i wylaczajac przywracanie systemu na wszystkich dyskach(to gowno i tak jest nie przydatne) zajmuje niepotrzebnie miejsce na dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 wylaczylem to bo i tak nigdy nie korzystalem z przywracania systemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...