snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Co lepsze:?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 eeeee geforce booster jest chyba w wersji na gf4 only, wiec brak poroownania :P moge sie mylic ale raczej gf4 lepsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 No nie wiem Czy GF4 Booster jest lepszy. CrystalOrb jest z miedzi, tyle, ze pochromowany - Ja zeszlifowalem chrom ze spodu wiec wiem co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 eeeee geforce booster jest chyba w wersji na gf4 only, wiec brak poroownania :P moge sie mylic ale raczej gf4 lepsze :D napewno booster jest na gf4 chociarz jakby sie ktos uparł to by mu sie udało go jakoś przyleic do gf3 i do reszty modeli, pozatym miałem crystala i był troszku głośny zato jego wydajnośc nie miała sobie równych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Z pośród tej dwójki, to GF4 Boostar, ale według mnie to oba są wyłącznie stratą pieniędzy. Nie warto w to inwestować. Znacznie lepiej sprawi się porządny wiatrak 80x80 czy 92x92 chłodzący z boku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 No nie wiem Czy GF4 Booster jest lepszy. CrystalOrb jest z miedzi, tyle, ze pochromowany - Ja zeszlifowalem chrom ze spodu wiec wiem co i jak. wiem, ze z miedzi :) nie bede sie wypowiadal na temat skutecznosci :P ja mam mx400 i nie widzialem testow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Celeron & K6-2 coolers rulezzzzzzzzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...