Skocz do zawartości
Lukk_K

Corel Draw 12 Instalacja Help

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM

mam problem z zainstalowaniem Corel Draw 12. Po wpisaniu seriala wyskakuje takie okno:

Dołączona grafika

nie da sie wiec wybrac absolutnie zadnej opcji jezykowej, mozna tylko dac 'wstecz' i wtedy wyskakuje takie okno:

Dołączona grafika

angielski znam o tyle o ile, wiem jedno serial na pudelku jest jeden. W desperacji zaczalem sciagac key generatory na wypadek gdyby oryginalny byl pomylony (parodia) ale to samo...

czekam na jakies sugestie

ps. jeszcze dodam ze serial z pudelka jest 3 czlonowy a w tym oknie pozniej chca jeszcze 2 czlonowy nie wiem niby skad mam go miec

PS. Do zenujacych znawcow co powiedza 'kup se orginala'. Program jest oryginalny, kupiony w media markt nie maja pojecia jak go rozwiazac i chca wymienic na inna kopie, tyle ze ta ma przybyc w pn. Postanowilem ze powalcze przez weekend, bo skad mam miec gwarance ze z nowym tak nie bedzie...?

Edytowane przez Lukk_K

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

serial wpisuje sie bez literek DR czy jakos tak, zobacz co bedzie jesli zaczniesz jakby od konca a pierwsze opuiscisz.

Ewentualnie firma "Magit" we wrocławiu jest polską pomocą techniczną Corela

linka do nich >> http://www.magit.pl/index.php?idn=-1&lang=0

Nigdy sie z takim czyms nie spotkalem a Corela używam od ver. 8

Jeszcze sprawdz co bedzie jesli jako jezyk domyslny w windzie dasza Angielski

Edytowane przez BeerdMan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozwiazanie okazalo sie zadziwiajace. Probujac wszystko i wszystkiego co mozliwe zgralem cala plyte na dysk po prostu jako pliki nie image. Odpalilem instalke serial ten co zawsze i oczom nie wierze opcje jezykowe sa do wyboru, zeby nie bylo zapieknie tylko polowa z nich. Nie mam sily z tym dluzej walczyc i tak mam szczescie ze sa te co potrzebuje.

Niech ktos jeszcze powie o nieslychanych korzysciach z uzywania oryginalow, wygody itd itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi