JROX Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Powinno ci po kilkudziesięciu sekundach podać wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Powinno ci po kilkudziesięciu sekundach podać wynik. no właśnie ale nie podaje tylko stoi i brak odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 przepraszam, ze pytam, ale przejrzalem pobierznie to forum i nie znalazlem linka do tego bencha. a link z pierwszego postu nie dziala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 przepraszam, ze pytam, ale przejrzalem pobierznie to forum i nie znalazlem linka do tego bencha. a link z pierwszego postu nie dziala... Widocznie źle przejrzałeś na 10 stronie jest przedostatni post Devila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 MIRROR1 Download AiBench MIRROR2: http://chaos.dracopc.com/pub/aibench.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) widocznie na oczy mi padlo :/ wynik: 108 sek chyba nie tak zle, jak na athlona 1.0 @ 1.2 :P wiecej za nic w swiecie nie chcial pojsc :/ Edytowane 4 Marca 2006 przez s_noopy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papikus Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Mój skromny wynik: 56 935328274 1832033080 Edytowane 5 Marca 2006 przez papikus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 mam pytanko: gdzie nam zniaknął autor aibencha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 No właśnie, ostatnio na forum był 7 stycznia.. a miały być udoskonalenia i nowe pomysły.. Jeżeli autor jest studentem to nie daj boze dopadła go S.E.S.J.A - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny :huh: Ja ma nadzieję że ja ksie pojawi to razem z nowa wersja aibencha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Poprawka - choś już rankingu chyba nikt nie uaktualni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Fajnie by bylo reaktywowac projekt, jesli autor mialby czas na rozwoj tego bencha to mozna by naprzyklad sprobowac dodac go do HWBota, lub moze FIDO zdzialalby jakis ranking.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja moge wziac to pod 'swoje skrzydla', ale nadal brakuje mi paru rzeczy, zeby moc rozszerzyc swoj ranking o inne benche. Obecny semestr okazal sie troche gorszy niz sie spodziewalem, wiec i z czasem gorzej, co odbilo sie zreszta na mojej frekwencji na odwiedzanych forach :P O rankingu jednak nie zapomnialem i robic tego nie mam zamiaru, takze powolutku, bo powolutku ale robie ;) Jak juz bede na tyle daleko, ze bede mogl dodac inne benche to nie omieszkam o tym napisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 czyli powstaje nasz rodzimy hwbot?? ;) powodzenia :) pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 To teraz ja :D Celek D 2500@4335 (19*228) 49s.4557473 http://img212.imageshack.us/my.php?image=celekd49s15ct.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) I ja :D Celek D 2800@3719 (21x177) 55s.792245756 Pozdro Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez freelancer7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1glet Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 to ja tez sie dolacze ;) Sempron64 2800+@2600MHz - 48sek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 4.3ghz pentium d 805 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Jeszcze ja, ja :) http://img412.imageshack.us/img412/6605/aibench24aq.png Celek D 2666Mhz(133x20) @ 3900Mhz(195x20) @ 1.6V wbite w BIOSie, 2-2-2-6 195Mhz 2.8V Wynik: 54sec 50627359 nanosec 953383080 check Chyba nie da rady bardziej zejść, ale mam zasyfiony system, więc wszystko możliwe... W dodatku to nie E0. EDIT: Formatowanie Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez piterus90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Poprawka - choś już rankingu chyba nikt nie uaktualni :D Jakos sie udalo (na razie tylko aktualny WR i linki do pobierania) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) 4.3ghz pentium d 805 wypas wynik normalnie ;] to na Athlonie z podpisu taktowanym prawie 2 razy nizszym zegarem mam lepszy wynik =] fajny pentiak ;] Edytowane 7 Czerwca 2006 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Tyle to da się na bartonie zrobić jak bym swojego porządnie pocisnął... :wink: Ale to dopiero na WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Jakos sie udalo (na razie tylko aktualny WR i linki do pobierania) hehe wróciłeś ?? szkoda, że z LN2 nie puściłem :D ale myślałem że już projekt umarł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Jakos sie udalo (na razie tylko aktualny WR i linki do pobierania) GDZIE BYLES JAK CIE NIE BYłO? ;) rozumiem ze polski projekt benchamrka nie umarl :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 a może by tak panu richba5tardowi AiBencha podsunąć, co by do hwbota go dołączył ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Odnośnie tego bencha zastanawia mnie jedna rzecz a mianowice fakt że na wykręconej 930@5.1 GHz (prawie) mieliśmy średni wynik 41 sec Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) moze cos nie tak z systemem masz ? na pewno dobrze zoptymalizowany ? http://rybamcz.boo.pl/aibench.PNG Edytowane 7 Czerwca 2006 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Albo obnarza słabosc architektury netburst... Ja do aibencha nie robilem jakis szczegolnych optymalizacji, tryb diagnostyczny i tyle. System KvaNfield-a wyglada na zoptymalizowany, przeciez wyniki w spi ma calkiem w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Hehe, chyba faktycznie coś z systemem albo ten proc nie nadaje sie do tego bencha :D Mój sempik zrobił TAK - 37,232888201s swego czasu :wink: Edytowane 13 Czerwca 2006 przez hary86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 ryba miałem mniej przy mniejszym zegarze :D http://img527.imageshack.us/my.php?image=22wq.jpg :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 ryba miałem mniej przy mniejszym zegarze :D http://img527.imageshack.us/my.php?image=22wq.jpg :P ;) ale rybek teraz ma system do pracy, i z procesami a nie do benchow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...