Skocz do zawartości
Gość dwaIP

Aibench Dyskusj

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, ostatnio na forum był 7 stycznia.. a miały być udoskonalenia i nowe pomysły.. Jeżeli autor jest studentem to nie daj boze dopadła go S.E.S.J.A - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny :huh: Ja ma nadzieję że ja ksie pojawi to razem z nowa wersja aibencha :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge wziac to pod 'swoje skrzydla', ale nadal brakuje mi paru rzeczy, zeby moc rozszerzyc swoj ranking o inne benche. Obecny semestr okazal sie troche gorszy niz sie spodziewalem, wiec i z czasem gorzej, co odbilo sie zreszta na mojej frekwencji na odwiedzanych forach :P

O rankingu jednak nie zapomnialem i robic tego nie mam zamiaru, takze powolutku, bo powolutku ale robie ;) Jak juz bede na tyle daleko, ze bede mogl dodac inne benche to nie omieszkam o tym napisac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze ja, ja :)

http://img412.imageshack.us/img412/6605/aibench24aq.png

Celek D 2666Mhz(133x20) @ 3900Mhz(195x20) @ 1.6V wbite w BIOSie, 2-2-2-6 195Mhz 2.8V

Wynik: 54sec 50627359 nanosec 953383080 check

Chyba nie da rady bardziej zejść, ale mam zasyfiony system, więc wszystko możliwe... W dodatku to nie E0.

EDIT: Formatowanie

Edytowane przez piterus90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawka - choś już rankingu chyba nikt nie uaktualni :D

Dołączona grafika

Jakos sie udalo (na razie tylko aktualny WR i linki do pobierania)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

4.3ghz pentium d 805

wypas wynik normalnie ;] to na Athlonie z podpisu taktowanym prawie 2 razy nizszym zegarem mam lepszy wynik =] fajny pentiak ;]

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo obnarza słabosc architektury netburst... Ja do aibencha nie robilem jakis szczegolnych optymalizacji, tryb diagnostyczny i tyle. System KvaNfield-a wyglada na zoptymalizowany, przeciez wyniki w spi ma calkiem w normie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...