DRuMah Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witajcie specjaliści :D Mam kolejne pytanko- dzisiaj neichcacy zwaflilem biosa ASUS a7n8x-vm/400, bo wgralem ze zwyklego vm i teraz nie chce sie bootowac (tzn post-screen jest, ale w momencie jak daje load bios defaults to mam zwieche) Jestem również szczęśliwym posiadaczem ABITa NF7-S i totaj pojawia się pytanie: Czy istnieje możliwość zrobienia hot-swapa na ABICIE i wgrania biosu z ASUSA? Jesli tak to jakim programem? Z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Tak mozesz tak zrobic. A program ten sam co juz stosowałes do asusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Tak mozesz tak zrobic. A program ten sam co juz stosowałes do asusa.Niestety, nie jest to dobre rozwiazanie. Probowalem programowac afudosem, niestety sobie nie poradzil (jakis blad podczas identyfikacji biosu) Inne sugestie? Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marotf Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 awdflash /f - tak nagralem biosa z padnietego Epox-a 8rdae na płycie Abita AN7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Witajcie specjaliści :D Mam kolejne pytanko- dzisiaj neichcacy zwaflilem biosa ASUS a7n8x-vm/400, bo wgralem ze zwyklego vm i teraz nie chce sie bootowac (tzn post-screen jest, ale w momencie jak daje load bios defaults to mam zwieche) Jestem również szczęśliwym posiadaczem ABITa NF7-S i totaj pojawia się pytanie: Czy istnieje możliwość zrobienia hot-swapa na ABICIE i wgrania biosu z ASUSA? Jesli tak to jakim programem? Z gory dzieki. jeśli kostki biosu są takie same to spoko mozna tak zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...