Dr_Zoidberg Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Czy ktoś orientuje się moze jak wygląda sygnał PWR_OK w zasilaczu ATX? Próbuję podłączyć zasilacz z compaq-a do zwykłej płyty - napięcia idą, wiatrak na chipsecie startuje, ale płyta nie odpala. Doszedłem do wniosku że brakuje jej sygnału PWR_OK. I tu problem: co podać na pinie 8 wtyczki ATX, żeby płyta uznała że napięcia są ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A patrzyles czy napiecia sa OK? Ja mialem ten sam problem tylko ze na zwyklym zasilaczy (za male napiecie 3.3) Czy to jest jakis serwerowy zasilacz? Sprawdz miernikiem czy daje dobre napiecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Napiecia sa OK - tylko zasilacz nie daje ujemnych - ale z tego co słyszałem to nie ma znaczenia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Napiecia sa OK - tylko zasilacz nie daje ujemnych - ale z tego co słyszałem to nie ma znaczenia....No to moze tego byc wlasnie wina ze nie daje napiec ujemnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...