remike Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Siema, jestem użytkownikiem gainward 6600ultra128 i strasznie się na tej karcie zawiodłom. Chciałbym was poprosić o pomoc. Czy dałobyś coś z tą kartą zrobić?Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Może dostałeś jakiś trefny model?na czym w niej się zawiodłeś. Edytowane 15 Grudnia 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Siema, jestem użytkownikiem gainward 6600ultra128 i strasznie się na tej karcie zawiodłom. Chciałbym was poprosić o pomoc. Czy dałobyś coś z tą kartą zrobić?Pozdrawiam da sie z nia zrobic wiele rzeczy ;) np: oddac ja mi ;P a tak powaznie.... moze kupiles ta karte w 64 bitach? powiem Ci ze nie jestes pierwsza osoba ktora sie skarzy na ta karte :) wylacz synchronizacje pionowa w strownikach.. ustaw wydajnosc w opengl i directx na posredni... ogolnie pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...