konnik_tl Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam!! mam dziwny problem i nie wiem czym on jest spowodowany - dzisiaj postanowiłem sprawdzić szybkość połączenia z internetem na stronce www.dsl.cz na dwóch różnych przeglądarkach-IE oraz Firefox- i tu się bardzo zdziwiłem poniewarz w tym samym czasie wykazało mi że firefox jest wolniejszy i to sporo - czy ktoś wie jak rozwiązać tenm problkem żeby w FF mieć pełną prędkość łącza?? dziękuje za odpowiedź!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ja mam odwrotnie IE 128, FF 256. Masz najnowszego FF 1.5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 umnie IE - 506, opera 507 wiec roznicy zadnej nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 mam FF 1.5 też się zdziwiłem jak sprawdzałem-może jest jakiś błąd w trakcie pomiarów w którejś z przeglądarek. zna ktoś jakąs inną stronke do sprawdzenia szybkości?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 http://www.numion.com/yourspeed tylko ze tu mam 340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rner Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 co do szybkosci FireFoxa - sprobojcie tego: http://fasterfox.mozdev.org/ to takie rozszezenie ciekawe :] przyspieszajace polaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 U mnie fasterfox nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Ja mam i w IE i FF te same prędkości. Edytowane 15 Grudnia 2005 przez miramax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 http://www.numion.com/yourspeed tylko ze tu mam 340 ja ma tu na IE 161 a na FF 218 więc chyba już się poprawiło, sprawdzałem na dsl.cz i juz normalnie mi pokazuje 249 w pomiarze FF a ta wtyczka u mnie także nie działa,może dlatego że mam netya z kablówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Bo ta wtyczka to tylko licznik czasu pobierania stron :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 kliknij na licznik czasu prawym myszki i masz tam opcje - można zmieniać szybkość FF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 kliknij na licznik czasu prawym myszki i masz tam opcje - można zmieniać szybkość FFNo fakt, ale mam na turbo i nie widzę różnicy :| jeszcze troche przetestuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ja mam i w IE i FF te same prędkości. z kąd masz taki "wolny" net?? ile płacisz miesięcznie jeżeli można wiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) ceny bardz zaleza od miasta ;) ja od 10-02 mam 512, a po 02-10 mam 1024 za 72bruttno bez limitów Edytowane 15 Grudnia 2005 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 50 zł. za dwa stałe adresy IP i to jest pomiar podczas ściągania BitCometem 3 programów oraz w takiej newralgicznej godzinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 :-| mi tez w firefoxie wolniej pokazuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...