Prezes_s Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Ale się dziś zdziwiłem :lol: Po odkurzeniu wszystkiego w kompie i naoliwieniu wiatraków jakimś starym olejem silnikowym znalezionym w piwnicy :D temperatura proca w full load zmniejszyła się z 50 do 45stopni(nigdy tak mało w full load nie miałem) i się jakoś do tego trochę ciszej zrobiło... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Święta ida ale raczej to cood nie jest ;))) wiatraki daja wiecej CFM a ladunki elektrostatyczne w kurzu tesh nie maja dobrego wplywu zdrowych wesołych życze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Ja gdzieś czytałem że dobrze wiatrakom robi przesmarowanie oliwą teflonową :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 miałem dzisiaj małe sprzątanie w budzie i wydmuchałem/wygrzebałem z tone kurzu :) nie odkużam kompa bo kiedyś rozwaliłem coś w ten sposób i komp nie chciał przez kilka dni wstać :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ja tyko pendzelkiem z nuzek wyprowadzeniowych na kostkach ramu zcieram kurz tosamo na graficznej, odkrecam wentylator titana i z radiatora zciągam poduszke kurzu :) duzo sie go tam zbiera, bopowietrze idzie z pokoju tunelem bezpośrednio nad procka. kiedys mi sie komp wieszal, przestal dopiero po wyczyszczeniu ramu z kurzu. pozatym jak wyjme kurz z radiatora na procku to spada temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Mi sie przez 5 miesiecy zebralo tylko niewielka ilosc kurzy na coolerku (filtry robia swoje). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A co myslicie o kompresorze to czyszczenia kompa,taim na 12v. Sa w supermarketach po jakies 30 zl. Lepsze to pewnie niz sprezone powietrze. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A co myslicie o kompresorze to czyszczenia kompa,taim na 12v. Sa w supermarketach po jakies 30 zl. Lepsze to pewnie niz sprezone powietrze. Pozdrawiam Takie kompresory to se mozesz o kant (wiecie czego :) ) potluc. One daja tak mala ilosc powietrza ze nic bys tym nie zdzialal. Jezeli chodzi ci o kompresor z prawdziwego zdarzenia to ok ale to kosztuje ~300zl. Lepiej juz sobie kupic pompke rowerowa i czyms taki przedmuchiwac a jezeli sie nie chce to zostaje sprezone powietrze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 op co kupywac ja wpada sobie na cpn otwieram drzwi zamiast nabiac kola powietrzem odkurzam kompa :-) i szuru do domu :-) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 najlepiej odkurzacz (najlepiej jakis konkretny), dajesz na wydmuchiwanie i jazda, wszystko zakurzone ale komp odkurzony :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 najlepiej odkurzacz (najlepiej jakis konkretny), dajesz na wydmuchiwanie i jazda, wszystko zakurzone ale komp odkurzony :lol:Popieram, odkurzacz jest the best :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 najlepiej odkurzacz (najlepiej jakis konkretny), dajesz na wydmuchiwanie i jazda, wszystko zakurzone ale komp odkurzony :lol: To najlepiej to pod drzwiami sasiada robic! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 tiaaa popieram odkurzacz wszystko "umyje" :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 najlepiej odkurzacz (najlepiej jakis konkretny), dajesz na wydmuchiwanie i jazda, wszystko zakurzone ale komp odkurzony :lol: No ladnie :-)a moze wodnym to podtraktowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 A sprezone powietrze uzywacie? Ewentualnie kompresor i jest czysciutko, a w pokoju chmura kurzu. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 A sprezone powietrze uzywacie? Ewentualnie kompresor i jest czysciutko, a w pokoju chmura kurzu. 8) Najlepszy jest duet sprezone powietrze (np. PRF 4-44 E) + odkurzacz. Powietrzem wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>esz ... odkurzacz zasysa ... no chyba ze sie cos oderwie ... wtedy drut ;) Ja powietrze pozyczam sobie z pracy bo w zyciu takiego drogiego dezodorantu nie kupilem ile kosztuje "dobra konserwa" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 A sprezone powietrze uzywacie? Ewentualnie kompresor i jest czysciutko, a w pokoju chmura kurzu. 8) Najlepszy jest duet sprezone powietrze (np. PRF 4-44 E) + odkurzacz. Powietrzem wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>esz ... odkurzacz zasysa ... no chyba ze sie cos oderwie ... wtedy drut ;) Ja powietrze pozyczam sobie z pracy bo w zyciu takiego drogiego dezodorantu nie kupilem ile kosztuje "dobra konserwa" No to ja tez pozyczam z roboty i wypuszczam je na wolnosc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 sprzatanie kompa ....... skads to znam ..... uzywam wilgotnej szmatki i sprezonego powietrza....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja sprężone powietrze z pracy pożyczam, to chyba najskuteczniejsze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 najlepsza zecz to odkurzacz niedość ze masz czysto w kompi to jeszscze tmeperatura ci spadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a jak używam sprężonego powietrza to niby brudno jest?? 8O też mam czyściutko temperatura spada, a jak robię to na balkonie to i pokój jest cczysty :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 A jak juz pisalem wole zapobiegac i uzywam filtrow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a szlauf z woda nie jest dobrym pomyslem?? wszystko sie bedzie swiecilo jak nowe ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...