Skocz do zawartości
Kaeres

Mundial 2006

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.sport.wp.pl/kat,19372,wid,81226...=1134641179.939

Albo umre ze smiechu albo ze zlosci !

Skoro nas okradaja w sposob prawny to trzeba bedzie sie podlaczyc na lewo albo kupic jakis debilny tunerek z talezem w komisie za pare pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja obejrze w teleexpresie skorty jak nasi dostja baty... ;)

Gdyby mial patrzec tylko na naszych to bym olal problem.

Ja chce ogladac mecze, a nie kopanine.

Ale cos mi sie przypomina, ze 3 lata temu podobny problem zaistnial ale z Polsatem.

Jak wiemy w TVP lecialy mecze wiec miejmy nadzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacze sobie na innych kanalach :P

Nie wszyscy niestety będą mieli taką możliwość :?

Jak zwykle będą pokrzywdzeni Ci z małych miasteczek, bez kablówek i satelity. Mam dość łażenia po knjpach i szukania transmisji z meczu bo go szanowna TVP nie puści :mur:

O ironio. Czekałem 16 lat na naszych w MŚ2002 - do tamtej pory TVP pokazywała wszystkie mecze z wielkich imprez. Od tamtej pory jak już Polska gra na MŚ to jest jedno wielkie [ciach!]o.

Przecież ME2004 były pokazywane w TVP!!!

Jak dla mnie to jest wielkie przegięcie. Lepiej puścić 567 odcinek Klanu i 2567876 Mody na sukces :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jonathan dobrze wiesz, że nie o to chodzi.

Chodzi mi o część osób, które nie mają satelity, za wolne łącze na CCTV5 albo po prosyu odbierają 6 czy 7 kanałów naziemnych. A do tego płacą abonament dla kochanej TVP.

TVP ma odgórny nakaz pokazać wszystkie mecze repry, półfinały i finał. I myśli że wszystko jest ok. Polsat Sport 4 lata temu wchodził na rynek. I wszyscy rzucili się na dekodery. Teraz jak widać wykręca się że ich nie stać... sratata :|

To jest po prostu Polska, specyficzne podejście, kłótliwość... A to niby Szkoci są skąpi [;

edit: literówka

Edytowane przez kazik2000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh nawet za komuny był mundial w TV , no ale cóz ciekawi mnie tylko co beda pokazywac w tym nowym programie sportowym skoro pilki noznej wszystkie prawa do lig maja polsat i C+ , jedyne co ma TVP to koszykowka liga polska 2 mecze ligi mistrzow w kazdej kolejce MAŁYSZ (juz mam go dosc od 2 lat) hmm i chyba tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak już było wspominane ... nie o naszych chodzi ...

Nie??

A to sie pewnie Azerbejdzanu tyczylo

O ironio. Czekałem 16 lat na naszych w MŚ2002 - do tamtej pory TVP pokazywała wszystkie mecze z wielkich imprez. Od tamtej pory jak już Polska gra na MŚ to jest jedno wielkie [ciach!]o.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie...

ciekawe...taki np mecz z Kostaryką...3000 biletów dla nas a stadion na 60000...:huh:...

coś tu jest nie tak :|

Moze boją sie burd w czasie meczu :lol2:

Chyba bede musial w tuner zainwestowac zeby sobie obejrzec mecze :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

ehh kaska z abonamentu do kieszonki prezesikow i dyrektorkow

nic wiecej na ten temat

Edit

Zgadzam sie z Kaeresem. . Ja chce ogladac naprawde piekny futbol np zamiast polski wolalbym w tych mistrzostwach Turcje. Pamietam ich walke o 3cie miejsce z Korea.

No ale coz.

Edytowane przez G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej Eurosport

Eurosport nie ma prawd do transmisji :|

Edit

Zgadzam sie z Kaeresem. . Ja chce ogladac naprawde piekny futbol np zamiast polski wolalbym w tych mistrzostwach Turcje. Pamietam ich walke o 3cie miejsce z Korea.

No ale coz.

LOL, Turcja odpadła w barażach ze Szwajcarią (słynna bijatyka na koniec) 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh kaska z abonamentu do kieszonki prezesikow i dyrektorkow

nic wiecej na ten temat

Edit

No ale coz.

Lol. Chcesz oglądać Turcję??

To się tam wyprowadź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie czuje jakbym w 4 swiecie mieszkal, mistrzostwa u somsiadów a my "bez odbioru" narazie, ktos musi za to beknąć !!! to my powinnismy byc pierwszymi ktorym sprzedano prawa do odbioru bo ilu polakow gra przeciez w bundes to nam powinni cos spuscic z ceny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi