Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 http://www.sport.wp.pl/kat,19372,wid,81226...=1134641179.939 Albo umre ze smiechu albo ze zlosci ! Skoro nas okradaja w sposob prawny to trzeba bedzie sie podlaczyc na lewo albo kupic jakis debilny tunerek z talezem w komisie za pare pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zobacze sobie na innych kanalach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 a ja obejrze w teleexpresie skorty jak nasi dostja baty... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 a ja obejrze w teleexpresie skorty jak nasi dostja baty... ;) Gdyby mial patrzec tylko na naszych to bym olal problem. Ja chce ogladac mecze, a nie kopanine. Ale cos mi sie przypomina, ze 3 lata temu podobny problem zaistnial ale z Polsatem. Jak wiemy w TVP lecialy mecze wiec miejmy nadzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Gdyby mial patrzec tylko na naszych to bym olal problem. Ja chce ogladac mecze, a nie kopanine. ... dokładnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Nadzieja w zagranicznych stacjach. Skystar lub dobry tuner i do dzieła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 a ja ciągle mam nadzieję że jakimś cudem C+ zakupi prawa...w końcu 20 MLN to nie tak dużo dla nich...a i poziom/zaplecze techniczne transmisji by były porządne... w najgorszym przypadku zostaje np ard... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zobacze sobie na innych kanalach :P Nie wszyscy niestety będą mieli taką możliwość :? Jak zwykle będą pokrzywdzeni Ci z małych miasteczek, bez kablówek i satelity. Mam dość łażenia po knjpach i szukania transmisji z meczu bo go szanowna TVP nie puści :mur: O ironio. Czekałem 16 lat na naszych w MŚ2002 - do tamtej pory TVP pokazywała wszystkie mecze z wielkich imprez. Od tamtej pory jak już Polska gra na MŚ to jest jedno wielkie [ciach!]o. Przecież ME2004 były pokazywane w TVP!!! Jak dla mnie to jest wielkie przegięcie. Lepiej puścić 567 odcinek Klanu i 2567876 Mody na sukces :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Tylko koszty tych tasiemcow to jakies drobne. A co do naszych w MŚ to i tak duzo sie nie naogladamy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) jonathan dobrze wiesz, że nie o to chodzi. Chodzi mi o część osób, które nie mają satelity, za wolne łącze na CCTV5 albo po prosyu odbierają 6 czy 7 kanałów naziemnych. A do tego płacą abonament dla kochanej TVP. TVP ma odgórny nakaz pokazać wszystkie mecze repry, półfinały i finał. I myśli że wszystko jest ok. Polsat Sport 4 lata temu wchodził na rynek. I wszyscy rzucili się na dekodery. Teraz jak widać wykręca się że ich nie stać... sratata :| To jest po prostu Polska, specyficzne podejście, kłótliwość... A to niby Szkoci są skąpi [; edit: literówka Edytowane 15 Grudnia 2005 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Tylko koszty tych tasiemcow to jakies drobne. A co do naszych w MŚ to i tak duzo sie nie naogladamy :P jak już było wspominane ... nie o naszych chodzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ehh nawet za komuny był mundial w TV , no ale cóz ciekawi mnie tylko co beda pokazywac w tym nowym programie sportowym skoro pilki noznej wszystkie prawa do lig maja polsat i C+ , jedyne co ma TVP to koszykowka liga polska 2 mecze ligi mistrzow w kazdej kolejce MAŁYSZ (juz mam go dosc od 2 lat) hmm i chyba tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 jak już było wspominane ... nie o naszych chodzi ... Nie?? A to sie pewnie Azerbejdzanu tyczylo O ironio. Czekałem 16 lat na naszych w MŚ2002 - do tamtej pory TVP pokazywała wszystkie mecze z wielkich imprez. Od tamtej pory jak już Polska gra na MŚ to jest jedno wielkie [ciach!]o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 na polsatsport /eurosport chyba mozna liczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Raczej Eurosport Ja tesknie za DSF No ale nie kazdy ma kablowke, a takie imprezy powinien zapewnic ogolnodostepny kanal. TVP1, TVP2 w koncu za cos sie abonament placi. Rozumiem gdyby nasi nie grali, ale dostali sie, wiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 A ja myslalem , ze prawdziwi kibice to na sie stadiony wybieraja... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 A ja myslalem , ze prawdziwi kibice to na sie stadiony wybieraja... [; Prawdziwi kibice z zasobnymi portfelami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Jkaby byla jakakolwiek szansa na bilet to bym pojechal , ale 3000 biletow na kazdy mecz to jest smiech na sali z czego 1500 od razu dla Vipow pojdzie a na reszte bedzie z 2 miliony zamowien ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Dokładnie... ciekawe...taki np mecz z Kostaryką...3000 biletów dla nas a stadion na 60000...:huh:... coś tu jest nie tak :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Dokładnie... ciekawe...taki np mecz z Kostaryką...3000 biletów dla nas a stadion na 60000...:huh:... coś tu jest nie tak :| Moze boją sie burd w czasie meczu :lol2: Chyba bede musial w tuner zainwestowac zeby sobie obejrzec mecze :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Najsmieszniejsze ze latwiej bylo dostac bilet w Korei na mecz Polakow niz teraz , kpina ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) ehh kaska z abonamentu do kieszonki prezesikow i dyrektorkow nic wiecej na ten temat Edit Zgadzam sie z Kaeresem. . Ja chce ogladac naprawde piekny futbol np zamiast polski wolalbym w tych mistrzostwach Turcje. Pamietam ich walke o 3cie miejsce z Korea. No ale coz. Edytowane 15 Grudnia 2005 przez G.r.a.h.a.m.o.w.ski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 paranoja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Raczej Eurosport Eurosport nie ma prawd do transmisji :| Edit Zgadzam sie z Kaeresem. . Ja chce ogladac naprawde piekny futbol np zamiast polski wolalbym w tych mistrzostwach Turcje. Pamietam ich walke o 3cie miejsce z Korea. No ale coz. LOL, Turcja odpadła w barażach ze Szwajcarią (słynna bijatyka na koniec) 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 ehh kaska z abonamentu do kieszonki prezesikow i dyrektorkow nic wiecej na ten temat Edit Zgadzam sie z Kaeresem. . Ja chce ogladac naprawde piekny futbol np zamiast polski wolalbym w tych mistrzostwach Turcje. Pamietam ich walke o 3cie miejsce z Korea. No ale coz. Lol. Chcesz oglądać Turcję?? To się tam wyprowadź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Pozostaje jeszcze Czeska TV: CT 1 lub CT 2. Tam zdaje sie bedzie najblizszy Mundial 06. Lepsze to niz nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 paranoja.niewzywaj admina swego na daremno :mur: BTW ja sie tam na 1 meczyk wybieram na stadion reszte obejze na polsaciku sport lub u fumfli na cyferce :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 a ja sie czuje jakbym w 4 swiecie mieszkal, mistrzostwa u somsiadów a my "bez odbioru" narazie, ktos musi za to beknąć !!! to my powinnismy byc pierwszymi ktorym sprzedano prawa do odbioru bo ilu polakow gra przeciez w bundes to nam powinni cos spuscic z ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Dodam tylko od siebie, ze satelite z definicji mozna odbierac w kazdej nawet najbardziej zapadlej dziurze - byle z widocznoscia nieba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 To są dodatkowe koszty... Z założenia TVP za $$$ z abonamentu ma realizować misję, co w przypadku sportu stanowią m.in. relacje z wielkich imprez. Ilu nowych Małyszy zaczeło trenować 4-5 lat temu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...