korpus Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 witam mam płyte ECS N2U400-A na nForce 2 i procek AthlonXP 2600+ 16*133mhz chciałbym ustawic taktowanie procka na 200mhz i dac mnoznik 11x tak tez chcialem puscic ramy (goodram) na 200mhz zeby sie zgrywalo i chodzilo na PC3200 bo teraz (133) sa bardzo wolne czy da sie zmienic mnoznik z poziomu BIOS na tej plycie czy trzeba przelutowac procek jak ktos wie to prosze o pomoc goodram powinien chyba wytrzymac te 200mhz co sadzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 z tego co ja pamiętam to na tej płycie chyba dawało się zmieniać mnożnik... Możliwe że twoj procek ma go po prostu zablokowanego... Ręki nie dał bym sobie za to uciąć ale tak na 60% mi się wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korpus Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 pocieszylec mnie a jak odblokowac mnoznik na procku? czy na tym athlonie jest to mozliwe (L5) trzeba przerobic go na moile? zmostkowac wszystko w L5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...