$l@ven Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Biologia podstawowa - prosta matura, jeden z lastwiejszych arkuszy jaki robilem do tej pory. Jak zobacze klucz powiem mniej wiecej ile % moge miec. Rozszezona - jak na mature rozszezona prosta, spodziewalem sie naprawde czegos trudniejszego, chociaz byly oczywiscie rzeczy, ktorych nie wiedzialem i szczelalem, ale jest to do nauczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Matma podstawowa prosta. Rozszerzona juz troche gorzej ale tylko w jednym zadaniu nie doszedlem do zadnego wyniku wiec mysle ze bedzie niezle 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 jeszcze tylko dodam, że jest niekiedy ZA DUŻO CZASU, bo siedzę jak taki kołek około 40 minut i wyjść nie mogę, rozumiem, że inni jeszcze piszą ale dlaczego nie można wychodzić (z podstawowej)?! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 no jak nie mozna ? konczysz to wychodzisz i tyle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Tak sobie tłumacz, bez praktyki w rozwiązywaniu zadan nic nie zrobisz. No to wiadomo. bez tego ani rusz ale jak masz jaka kolwiek praktyke i znasz dobrze wzory to duzo zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 no jak nie mozna ? konczysz to wychodzisz i tyle ... Trzeba odsiedzieć połowę czasu przeznaczonego na dany arkusz i dopiero można wyjść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 matma podstawowa banał.. :> rozszerzona :| prawdopodobieństwa nie umiem więc sobie odpuściłem z miejsca. to z wielomianem to chyba jakiś błąd był :/ jak były miejsca zerowe 1, 1 i -2, napisałem wielomian, z niego pochodna i nie wychodziła taka jak w treści zadania :/ powalili coś. nie zauważyłem tego co potrzeba w tym o dwusiecznej kąta w trójkącie :P reszta była do zrobienia B) tylko nie wiem czy gdzieś sie nie walnąłem, ale to sie okaże wkrótce :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 na rozszerzeniu chyba nie ? bo po 30 minutach wybylem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Trzeba odsiedzieć połowę czasu przeznaczonego na dany arkusz i dopiero można wyjść.Taaaa, moze u Ciebie w szkole sa takie zasady.. U mnie tak nie było. Wychodziłes kiedy chciałes, ino na poczatku sorka lekko zasugerowała, zebysmy przynajmniej te 15/20 min posiedzieli (rozszerzony). Na podstawie wyszedłem na pol godziny przed koncem czasu. Inni jeszcze wczesniej. Edytowane 19 Grudnia 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 No tak jest oficjalnie, ale u mnie w szkole też nauczyciele puszczali wcześniej. Ja miałem to szczęście, że pilnował dyrektor i regulaminową połowę trzeba było wysiedzieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Moje odczucia po historii? Nieciekawe.. Podstawowy był trudniejszy od rozszerzonego, jednak obawiam sie o swoją maturę.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 ... to z wielomianem to chyba jakiś błąd był :/ jak były miejsca zerowe 1, 1 i -2, napisałem wielomian, z niego pochodna i nie wychodziła taka jak w treści zadania :/ powalili coś ... Nigdzie bledu nie bylo. Kazdy zapominal tez o wspolczynniku kierunkowym. Niestety przy tym zadaniu tez sie gleblem, bo moja Pochodna od -2 wynosila 9 i byla dwa razy mniejsza od tej podanej. Myslalem gdzie uciekla mi ta druga polowa i zapomnialem o tym walnietym wspolczynniku. A wspolczynnik wynosil 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 no ok, zlamiłem :mur: na szczęście nie jestem jedyny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Moje odczucia po historii? Nieciekawe.. Podstawowy był trudniejszy od rozszerzonego, jednak obawiam sie o swoją maturę.. Według mnie chyba na odwrót rzezszerzona historia mnie dobiła :mur: jak ja nie cierpie okresu od XIV do początku XIX Edytowane 20 Grudnia 2005 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 matma podstawowa - 90% tyle wiem narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ja wiem tylko, ze z polskiego z czytania ze zrozumieniem mam 16/20. Wiem, bo sprawdzała go moja sorka, a nie inne. Reszty wyników nie znam. Aha, max u mnie w klasie to 18, a min to 11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Pisał ktoś FIZYKE na podst ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 (edytowane) Pisał ktoś FIZYKE na podst ?ja pisałem... na podstawowym i na rozszerzonym... z podstawowego myślę, że z 70% będzie... z rozszerzonego liczę na 50%. Dużo było z fizyki współczesnej, a tego akurat na korkach, na które chodzę jeszcze nie przerobiliśmy więc trochę mi sie punktów urwało. Zadania z termodynamiki jak zwykle najprostsze, z prądu też dość łatwe... Nie była taka trudna. Szczerze mówiąc to dużo bardziej niemiło zaskoczyła mnie rozszerzona matma :? Edytowane 22 Grudnia 2005 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Lol, chyba to znaczy napewno pozytywnie przeszłem mature próbną, chociaż mogło być lepiej... ale nie było źle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scr33n Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 to kól rze 'przeszłeś' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 ja pisalem z polaka, niemca i gegry gegra na podstawowym latwa byla (jedyne czego niewiedzialem to jak sie nazywa "uprawa morskich roslin" :P a i musze zaczac ogaldac pogode bo cos tam z wyzem i nizem pomieszalem. Rozszerzona byla trudna. przynajmniej dla mnie. Duzo zadan bylo takich ze trzeba wiedziec i koniec =/ nielubie tego. O niemcu sie nieywpowiadam bo nic z niego nierozumiem ;] Wszystkie odpowiedzi niemal takie same =/ grrr czas isc na korki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 O niemcu sie nieywpowiadam bo nic z niego nierozumiem ;] Wszystkie odpowiedzi niemal takie same =/ grrr czas isc na korkiDlatego mozesz zdawac angielski.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 wlasnie ze niemoge =/ u mnie jest jakas po[ciach!]a zasada :mur: nauczycielka z niemca wyszla z zalozenia ze skoro ucze sie niemca rozszerzonego to musze go zdawac . inaczej niezdamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 wlasnie ze niemoge =/ u mnie jest jakas po[ciach!]a zasada :mur: nauczycielka z niemca wyszla z zalozenia ze skoro ucze sie niemca rozszerzonego to musze go zdawac . inaczej niezdamy. Nie rozsmieszaj mnie.. To tylko Twoj wybór co zdajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 tak wiem,wydaje sie to smieszne ale prawda jest inna. jesli sie przeciwstawie nauczycielowi to mnie tak zajezdzi ze na 100% niezdam zwlaszcza ze chodze na zaawansowany niemiecki wiec wymogi co do mnie sa dosc duze a ja potrafie sie tylko przedstawic :P (ja cala moja grupa ) wiec chcac niechcac musze zdawac z tego gowna =/ ale mi zalezy tylko na 30%, wiecej do szczescia mi niepotrzeba. na studia sie niewybieram wiec mature chce miec po prostu zal B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Dziwne podejście. A może poprostu każdy tak mówi, że strach się przeciwstawić, bo nikt nie próbował jeszcze. Czemu nie miałbyś być tym pierwszym? To jest tylko i wyłącznie Twój wybór, a nie nauczyciela! Nikt nie ma prawa nażucać Ci abyś zdawał "jego" przedmiot. Ja mam troche inną sytuację, szkoła nażuca mi abym zmienił deklaracje w sprawie amtury z inf. Zadeklarowałem Delphi 7 Personal, a szkoła nie ma licencji więc niejako zmuszają mnie do zmiany na Pascala. Dość twardo wyraziłem swoje zdanie z racji tego, że szkoła mi nie może nażucać języka programowania i bardzo prawdopodobne, że poskutkowało, a nawet jeśli nie to dość mocno dało do myślenia informatyką i dyrektorowi szkoły. Spróbój, jest szansa że w ten sposób Cie przynajmniej zapamiętają na lata, hehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja dziś dowiedziałem się nieoficjalnie, że moja geografia wyszła tak sobie. a więc 58% z podstawowego i 40% z rozszerzonego. w szkole średnia z tych co zdawali gere to 61, coś tam % (podstawowy). dużo osób miało 40% z rozszerzenia. ogólnie to jestem nawet zadowolony, ale podstawowy sobie sknociłem zadaniami na liczenie (chyba z 4 zadań nie zrobiłem - a 4 zadania to już 8%). ale co tam byli gorsi! :lol: uważam, że na końcowej z geografii powinno mi się udać przynajmniej 80% z podstawy. pozdrawiam maturzystów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Nie pamietam dokladnie, ale: polski podst: 60% polski roz: 60% angielski podst: ~93% angielski roz: ~40% historia podst: 28% historia roz: nie przystąpilem, a wlasciwie to wyszedlem po 5min Moje wnioski: Jestem zadowolony z angielskiego, polski.. hmm.. średnio, ale wiem, ze dam rade wiecej, historia to kompletna porażka, myslalem, ze umiem więcej.. Czas zabrać się za naukę.. Edytowane 3 Stycznia 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 U mnie nie sprawdzili jeszcze wszystkiego, narazie wiem, że: anglik podstawowy - 89% matma podstawowa - 94% fizyka podstawowa - 78% zadowolony jestem z wszystkich tych trzech, chociaż wiem, że na rozszerzonym z matmy będę miał ok 15-20% :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 anglik podst.- 72% :( ;/ historia podst.- 57% historia rozsz.-34% polski podst.- narazie sprawdzony tylko txt źródłowy 16/20 Tylko z angleiskiego jestem nie zadowolony ;/ :( musze podszkolic listenningi i to ostro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...