Maks! Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Moje wyniki: polski podst: 38% polski roz: 47% angielski podst: 80% angielski roz: 40% geografia podst: 84% geografia roz: 58% Przez wyniki ostatnio cały tydzień spać nie mogłem, jestem załamany :( Tak mało czasu zostało, a ja mam straszne braki... Najgorzej to z angielskim, na rozszerzonym to nie wiedziełem co do mnie mówią, z readingiem to podobnie było :| Geografia jako tako poszła, przez banalne błedy jest jak jest. Zaraz idę się uczyć ;) Polski to byle mieć ok 60% to będę zadowolony, do niczego mi się nie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Z tego co widze to u mnie strasznie powoli poprawiaja te matury... Pol podst: 54% ang podst: 99% matma roz: 28% ;-( Jutro dowiem sie ang rozszerzonego, a na matme podst to pewnie jeszcze poczekam z tydzien :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,3103931.html Ciekawe na ile % zaliczył obie części.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,3103931.html Ciekawe na ile % zaliczył obie części.. asshole z niego :/ chłopak się naoglądał amerykańskich filmów i sie wozić próbuje. po tej probnej maturze mam cały wachlarz znajomych który rozwalili na 50 procent rozszeżoną, a z podstawowej.. 20. ludzie siedzą, trzepią zadania, rozwalają na lekcjach co im sie tylko da, wykuci na blachę... a poziom podstawowy zlekceważyli. no bo 'co tam podstawowy, na pewno 80 procent zalicze!' a sam na razie mam siednie wyniki matma: podst 62% rozsz 32% :/ (dodam ze jeszcze nie mialem pachodnych i rachunku prawdopodobienstwa) ang podst 87% rozsz 65% :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 U mnie Historia podst 48% tragedia prawie 20 pkt straciłem przez własną głupote i nie przeczytanie dokładnie pytań :mur: :mur: Narazie tyle wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 polski podstawa 47% <lol> matma podst 82% matma roz. 60% myślałem że będzie gorzej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...