Skocz do zawartości
AceSkubi

Próbna Matura 2005/2006

Rekomendowane odpowiedzi

Moje wyniki:

polski podst: 38%

polski roz: 47%

angielski podst: 80%

angielski roz: 40%

geografia podst: 84%

geografia roz: 58%

Przez wyniki ostatnio cały tydzień spać nie mogłem, jestem załamany :( Tak mało czasu zostało, a ja mam straszne braki... Najgorzej to z angielskim, na rozszerzonym to nie wiedziełem co do mnie mówią, z readingiem to podobnie było :|

Geografia jako tako poszła, przez banalne błedy jest jak jest. Zaraz idę się uczyć ;) Polski to byle mieć ok 60% to będę zadowolony, do niczego mi się nie przyda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,3103931.html

Ciekawe na ile % zaliczył obie części..

asshole z niego :/ chłopak się naoglądał amerykańskich filmów i sie wozić próbuje. po tej probnej maturze mam cały wachlarz znajomych który rozwalili na 50 procent rozszeżoną, a z podstawowej.. 20. ludzie siedzą, trzepią zadania, rozwalają na lekcjach co im sie tylko da, wykuci na blachę... a poziom podstawowy zlekceważyli. no bo 'co tam podstawowy, na pewno 80 procent zalicze!'

a sam na razie mam siednie wyniki

matma:

podst 62%

rozsz 32%

:/ (dodam ze jeszcze nie mialem pachodnych i rachunku prawdopodobienstwa)

ang

podst 87%

rozsz 65%

:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi