SarmaX Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Siemka! Zamierzam kupic zasilacz Aerocool Turbine Power 450W. Czytalem recenzje tej zasilki, gadalem z ludzmi i ogolnie polecaja ta zasilke. Z tego co sie dowiedzialem, to ta zasilka jest lepsza od Taganow i ciut gorsza od Topowerow. Jest ktos posiadaczem tej zasilki? Jesli tak, to prosze o opinie jak sie sprawuje/jakie napiecia/jak z glosnoscia? pzdr BTW, uzylem szukajki, ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na moje pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Siemka! Zamierzam kupic zasilacz Aerocool Turbine Power 450W. Czytalem recenzje tej zasilki, gadalem z ludzmi i ogolnie polecaja ta zasilke. Z tego co sie dowiedzialem, to ta zasilka jest lepsza od Taganow i ciut gorsza od Topowerow. Jest ktos posiadaczem tej zasilki? Jesli tak, to prosze o opinie jak sie sprawuje/jakie napiecia/jak z glosnoscia? pzdr BTW, uzylem szukajki, ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na moje pytanie... najgłosniejsza zasiłka w stressie jaka słyszałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 no w stresie czyli okolo 415w... czlwoieku, przeciez to jest niemozliwe, zeby osiagnac takie obciazenie bez maszyny pomirowej... rozmawialem z Zenfistem, to mowil, ze wcale nie jest glosny przy obciazeniu okolo 250-270w, a tyle zazwyczaj ma dobrze podkrecony sprzet (a64 itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 to jak wszytsko wiesz to po kij pytasz u mnie na starym configu z p4 podczas max obciazenia hałas przez nią generrowany był nie do zniesienia zreszta spytaj Benito -tez o tym pisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Polecam ten zasilacz, co mam w sigu. Cena bardzo przystepna, wyglad nietuzinkowy, stabilne napiecia i przedewszystkim...cisza B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...