Skocz do zawartości
SarmaX

Aerocool Turbine Power 450w

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka!

Zamierzam kupic zasilacz Aerocool Turbine Power 450W. Czytalem recenzje tej zasilki, gadalem z ludzmi i ogolnie polecaja ta zasilke. Z tego co sie dowiedzialem, to ta zasilka jest lepsza od Taganow i ciut gorsza od Topowerow.

Jest ktos posiadaczem tej zasilki? Jesli tak, to prosze o opinie jak sie sprawuje/jakie napiecia/jak z glosnoscia?

pzdr

BTW, uzylem szukajki, ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na moje pytanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka!

Zamierzam kupic zasilacz Aerocool Turbine Power 450W. Czytalem recenzje tej zasilki, gadalem z ludzmi i ogolnie polecaja ta zasilke. Z tego co sie dowiedzialem, to ta zasilka jest lepsza od Taganow i ciut gorsza od Topowerow.

Jest ktos posiadaczem tej zasilki? Jesli tak, to prosze o opinie jak sie sprawuje/jakie napiecia/jak z glosnoscia?

pzdr

BTW, uzylem szukajki, ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na moje pytanie...

najgłosniejsza zasiłka w stressie jaka słyszałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w stresie czyli okolo 415w...

czlwoieku, przeciez to jest niemozliwe, zeby osiagnac takie obciazenie bez maszyny pomirowej...

rozmawialem z Zenfistem, to mowil, ze wcale nie jest glosny przy obciazeniu okolo 250-270w, a tyle zazwyczaj ma dobrze podkrecony sprzet (a64 itp.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi