Skocz do zawartości
tMQ

Kto jest łysy :-)

Jestem lysy:  

1. 1. Jestem lysy:

• z wyboru
      10
    • skinheads
      1
    • wylysialem
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Obcinalem sie na lyso ....przez jakies 2-3 lata z reszta jak wiekszosc chlopakow u mnie .... nie jestem jakim skinhedem ....Poprostu wygoda :D 15 min z maszynka w reku i juz wszystko gotowe !

opcja 'z wybory' klik ;-)

mi to zajmuje góra 5 trochę pianki i do przodu :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nałóż czapke skinie! Skinie nałóż czapke! Gdy wiaterek wieje! Gdy pogoda w kratke! -Big CYC

Maszerują łysi!!!!! Maszerują!!!!! W słońcu błyszczą czarne glany ich!!!!! A przed nimi Żydzi salutują!!!!!! Bo za naszą Polskę idą w buj OJ!!!!!!! - Krótki Kaszel- białostocki PUNK- Rulez!!! :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nałóż czapke skinie! Skinie nałóż czapke! Gdy wiaterek wieje! Gdy pogoda w kratke! -Big CYC

Maszerują łysi!!!!! Maszerują!!!!! W słońcu błyszczą czarne glany ich!!!!! A przed nimi Żydzi salutują!!!!!! Bo za naszą Polskę idą w buj OJ!!!!!!! - Krótki Kaszel- białostocki PUNK- Rulez!!! :twisted:  :twisted:

Slayer nie kazdy lysy skinhead jest naziolem :twisted: :twisted: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nałóż czapke skinie! Skinie nałóż czapke! Gdy wiaterek wieje! Gdy pogoda w kratke! -Big CYC(...)

Nasz skin byl odwazny czapki niezalozyl,

cala zmie chodzil lysy wiosny juz niedozyl

:wink:

co wy macie do skinheadow????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie kawałek o skienie :D

http://www.bigcyc.pl/mp3/skin.mp3

heheh...Punk anty Nazi!!!! Skini wypierdalać!!!!

HEHEHEE ty glombie nei kazdy skin jest NAZIOLEM i RASISTA!!!!!!!. Znasz moze historie skinow w ogole?? .

A moze slyszales o sharpach alo OI'ach?? Chyba nie tak w ogole to pierwsi skini byli z jamajki :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez ten topic chyba podtoczę nogawki, pare agrafek, naćwiekowany pas, pieszczocha, bluza ze skreśloną sfastyką i na miasto :) Tylko będzie trochę po kostach piździło :D

A tak w ogole SLAYER ty jestes punkiem ???? czy tylko tak pozerujesz????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kuna, nie zaczynajcie żadnej wojny :!: :!:

ld to jest taka pisenka :-) made by big cyc

ej wiem co to za piosenka bo mam ta kaseta.

Chodzi mi tylko o to ze nei kazdy skin jest naziolem albo rasista, zreszta przeczytaj to co napisalem do slayer'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się powtórzę- SKINI WYPIERDALAĆ. Byłem pankowcem i znam skinów- bezmózgie debile. Cała ta ideologia to syf. I nie zmienisz tego. Ja nie jestem w żadnej subkóltórze. A tak poza tym- to trzeba założyć nowy topic- bo ten jest o włosach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się powtórzę- SKINI WYPIERDALAĆ. Byłem pankowcem i znam skinów- bezmózgie debile. Cała ta ideologia to syf. I nie zmienisz tego. Ja nie jestem w żadnej subkóltórze. A tak poza tym- to trzeba założyć nowy topic- bo ten jest o włosach :)

no to zrob i zapodaj linka 8) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi