tMQ Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 No dobra teraz problem jaknajbardziej dotyczący panów :-) kto nie ma włosów i z jakich przyczyn :-) mogę walnąć fotkę jak ktoś nie wierzy ;-) i walcie zdjęciówki jak macie odrazu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 brkuje opcji mam wlosy do pasa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Obcinalem sie na lyso ....przez jakies 2-3 lata z reszta jak wiekszosc chlopakow u mnie .... nie jestem jakim skinhedem ....Poprostu wygoda :D 15 min z maszynka w reku i juz wszystko gotowe ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Obcinalem sie na lyso ....przez jakies 2-3 lata z reszta jak wiekszosc chlopakow u mnie .... nie jestem jakim skinhedem ....Poprostu wygoda :D 15 min z maszynka w reku i juz wszystko gotowe ! opcja 'z wybory' klik ;-) mi to zajmuje góra 5 trochę pianki i do przodu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 heh ja sobie zapuszczam włosy ale za to mój brat jest łysy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Nałóż czapke skinie! Skinie nałóż czapke! Gdy wiaterek wieje! Gdy pogoda w kratke! -Big CYC Maszerują łysi!!!!! Maszerują!!!!! W słońcu błyszczą czarne glany ich!!!!! A przed nimi Żydzi salutują!!!!!! Bo za naszą Polskę idą w buj OJ!!!!!!! - Krótki Kaszel- białostocki PUNK- Rulez!!! :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Nałóż czapke skinie! Skinie nałóż czapke! Gdy wiaterek wieje! Gdy pogoda w kratke! -Big CYC Maszerują łysi!!!!! Maszerują!!!!! W słońcu błyszczą czarne glany ich!!!!! A przed nimi Żydzi salutują!!!!!! Bo za naszą Polskę idą w buj OJ!!!!!!! - Krótki Kaszel- białostocki PUNK- Rulez!!! :twisted: :twisted: Slayer nie kazdy lysy skinhead jest naziolem :twisted: :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 a 2-3mm włosy liczy sie??? !Ogolona głowa twrade uliczne słowa nie wieżysz w to co mówie przyjedź rozejrzyj się zobacz! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Nałóż czapke skinie! Skinie nałóż czapke! Gdy wiaterek wieje! Gdy pogoda w kratke! -Big CYC(...)Nasz skin byl odwazny czapki niezalozyl, cala zmie chodzil lysy wiosny juz niedozyl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Nałóż czapke skinie! Skinie nałóż czapke! Gdy wiaterek wieje! Gdy pogoda w kratke! -Big CYC(...)Nasz skin byl odwazny czapki niezalozyl, cala zmie chodzil lysy wiosny juz niedozyl :wink: co wy macie do skinheadow???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 kuna, nie zaczynajcie żadnej wojny :!: :!: ld to jest taka pisenka :-) made by big cyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Przez ten topic chyba podtoczę nogawki, pare agrafek, naćwiekowany pas, pieszczocha, bluza ze skreśloną sfastyką i na miasto :) Tylko będzie trochę po kostach piździło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Macie kawałek o :cry: smutnym skinie :cry: :D http://www.bigcyc.pl/mp3/skin.mp3 heheh...Punk anty Nazi!!!! Skini wypierdalać!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 bylem u fryzjera ostatnio i.................................. podcialem troche wlosy, mam tera do ramion :PPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Macie kawałek o skienie :D http://www.bigcyc.pl/mp3/skin.mp3 heheh...Punk anty Nazi!!!! Skini wypierdalać!!!! HEHEHEE ty glombie nei kazdy skin jest NAZIOLEM i RASISTA!!!!!!!. Znasz moze historie skinow w ogole?? . A moze slyszales o sharpach alo OI'ach?? Chyba nie tak w ogole to pierwsi skini byli z jamajki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Przez ten topic chyba podtoczę nogawki, pare agrafek, naćwiekowany pas, pieszczocha, bluza ze skreśloną sfastyką i na miasto :) Tylko będzie trochę po kostach piździło :DA tak w ogole SLAYER ty jestes punkiem ???? czy tylko tak pozerujesz???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 kuna, nie zaczynajcie żadnej wojny :!: :!: ld to jest taka pisenka :-) made by big cyc ej wiem co to za piosenka bo mam ta kaseta. Chodzi mi tylko o to ze nei kazdy skin jest naziolem albo rasista, zreszta przeczytaj to co napisalem do slayer'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A ja się powtórzę- SKINI WYPIERDALAĆ. Byłem pankowcem i znam skinów- bezmózgie debile. Cała ta ideologia to syf. I nie zmienisz tego. Ja nie jestem w żadnej subkóltórze. A tak poza tym- to trzeba założyć nowy topic- bo ten jest o włosach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A ja się powtórzę- SKINI WYPIERDALAĆ. Byłem pankowcem i znam skinów- bezmózgie debile. Cała ta ideologia to syf. I nie zmienisz tego. Ja nie jestem w żadnej subkóltórze. A tak poza tym- to trzeba założyć nowy topic- bo ten jest o włosach :)no to zrob i zapodaj linka 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Ja tam mam pare wlosow ........... :lol: pod pachami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Ja chce byc lysy, ale zona mi nie pozwala ;) Sie ogole na glace jak KOjak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Ja czasami jestem łysy. Ale głównie mam zarost ok. 3mm. Łysy jest w wakacje zawsze z wyboru (względy praktyczne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 reed : a jak tam z przodu ?? :twisted: :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 reed : a jak tam z przodu ?? :twisted: :D:D:D:D:D z przodu to niestety mam troszke owlosienia :) zona sie upiera przy mini brodzie :P (i wąsach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 nie pytaj go o to - jak pokaze twarz to bedzie musial nas wszystkich pozabijac :P :P :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 reed : a jak tam z przodu ?? :twisted: :D:D:D:D:D z przodu to niestety mam troszke owlosienia :) zona sie upiera przy mini brodzie :P (i wąsach) wygladasz jak ten grooby kuchasz ze zlotopolskich??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Latem było prawie "0". Teraz mam włosy ok. 1cm Pewnie będe łysy bo mój tata nie ma włosów - ale nie z wyboru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 bruce - hm... grooby kucharz?? I od razu widać kto Złotopolskich ogląda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Moj znajomy łysieje mowimy na niego Pawłoski :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 bruce - hm... grooby i wiadomo kto oglada Zlotopolskich.... :D:D::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...