reed Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 reed : a jak tam z przodu ?? :twisted: :D:D:D:D:D z przodu to niestety mam troszke owlosienia :) zona sie upiera przy mini brodzie :P (i wąsach) wygladasz jak ten grooby kuchasz ze zlotopolskich??? :P No i bede musial wszystkich pozabijac :? qrde bruce , wiesz ile to roboty ?? 8O musiales to pisac ?? :x ehhh , zabije wiec jeszcze wszystkich z nickiem na litere b w twoim miescie :lol: dla przykladu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja mam zakola ale to od tarcia o kobiece uda lol :D a nie z tyłu od myślenia i nie pośrodku od myślenia o sexie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 To nie zakola to sie nazywa Polwysep Helski :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...