jacckii Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 witam jestem tu nowy i dopiero od tygodnia posiadam laptopa wiec wybaczcie za tendencyjne pytania laptop to toshiba satellite seria 1900 zakupilem do niego karte wifi na minipci, karta posiada dwa wejscia main i aux a przy slocie minipci w laptopie sa dwa kabeli (bialy i czarny) z pasujacymi koncowkami do w/w wejsc na karcie i tu moje pytanie ktory kabelek do ktorego wejscia?? w instrukcji brak jakiegokolwiek info na ten temat, na tym forum znalazlem juz takie pytanie ale pozostawione bez odpowiedzi :cry: z gory dzieki za wszelkie info pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Biały to AUX, czarny MAIN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw369 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Biały to AUX, czarny MAIN.Witam słyszałem że kolejność podpięcia kabelków niema znaczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Witam słyszałem że kolejność podpięcia kabelków niema znaczenia? Głęboko w to wątpię, choć nie znam ról jakie spełniają poszczególne wyjścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...