Skocz do zawartości
Robertcik

Czy UFO istnieje?

Czy UFO istnieje  

1. 1. Czy UFO istnieje

• TAK
      19
    • NIE
      5
    • NIe wiem sam jestem kosmita
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem ufo musi istnieć nie ma ch*ja kosmos jest tak jebitny że musi być coś poza nami skoro my istniejemy to czemu ufo by nie miało by istnieć co nie??? Aha ufo to nie końecznie musi być źelony ludek z dużą głową to równie dobrze może być jakieś jedno komurkowe ustrojstwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niema chu*a musi być ktoś jeszcze w kosmosie, jeśli ktoś powie że nie to niezły LOLek np. na takiej planecie co przez miliony lat była bombardowana przez meteoryty muszą być złoża takich minerałów jakich nam się nigdy nie śniło - teraz tylko je wykożystać. Na ziemi wszystkie złoża wystepują tylko w miejscach gdzie kiedyś uderzyły meteoryty i prawdopodobnie bez nich nigdy nierozwinelibyśmy się do takiego stopnia na jakim jesteśmy. Przykładowo w Rosji wiadomo diamenty Afryka złoto itd. co byśmy zrobili bez tych surowców ?. Wystarczy tylko ze gdzieś w kosmosie jest o wiele bardziej zbombardowana planeta i jest na niej zycie, jaką muszą miec technike jakie możliwości w jakim stopniu są rozwinięci ? ... niemam pojęcia.

Wiec nikt mi niepowie ze niema zycia w kosmosie [poza nami].

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

--------------------------------------------------

Optymista uważa, że żyjemy w najlepszym ze światów.

Pesymista obawia się, że to może być prawda.

--------------------------------------------------

Moze jest planeta z samymi laseczkami :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla wszystkich zainteresowanych na powaznie ( :?: ) tym tematem polecam ksiazke zbigniewa blani-bolnara "obecnosc ufo" tom1 i 2. ciekawa lektura przez ktora troche trudno przebrnac (autor ma podejcie filozoficzno-naukowe do tematu ale naprawde robi to bardzo rzetelnie, i zgadzam sie z nim ze seti jako instytucja to calkowita lipa i strata czasu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi