Robertcik Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 No właśnie jak sądzicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 NIE. Uwierzę dopiero jak zobaczę jaiś niepodważalny dowód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 UFO istnieje tylko w serialu X-files 8) :lol: a i jescze zapomnialem dodac ze "prawda jest gdzies tam" 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Moim zdaniem ufo musi istnieć nie ma ch*ja kosmos jest tak jebitny że musi być coś poza nami skoro my istniejemy to czemu ufo by nie miało by istnieć co nie??? Aha ufo to nie końecznie musi być źelony ludek z dużą głową to równie dobrze może być jakieś jedno komurkowe ustrojstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 istoty żyjące i myślące prawdopodobnie gdześ w kosmosie są ale w zadne opowieści typu "zostałem porwany" czy "widziałem kosmitów" nie wierze. Podobnie w kreowany przez fimy ich wygląd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Ten temat był już pare razy!!!! Poszukajcie sobie. A co do mnie- UFO isnieje i ma sie dobrze :) PS- dla szaraków jesteśmy kosmitami, więc jestem kosmitą- a którym, to się domyślcie he he :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ONI SA WSROD NAS !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Wybieram bramke nr. 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Kurde nie źle mamy pomiędzy sobą 50% kosmitów czy ufoków (jak kto woli) niezła ta ankieta;25%nie wierzy 25% wierzy. a połowa to ufo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Kurde nie źle mamy pomiędzy sobą 50% kosmitów czy ufoków (jak kto woli) niezła ta ankieta;25%nie wierzy 25% wierzy. a połowa to ufoZwróć jeszcze uwagę na łączną ilość głosów :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ISTNIEJE i mam na to dowody :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 No właśnie jak sądzicie co za głupie pytanie, jasne że istnieje !!! :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ISTNIEJE i mam na to dowody :mrgreen: zrobiłes mi zdjęcie ?? :wink: tak bez pozwolenia, teraz musze Cie zdezintegrowac :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 a ja w nich wierz. bo qrczak to by bylo straszne marnotractow gdybysmy byli tyloko MY w calym wszechswiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 istnieje i jest wsrod nas !!! - jestem tego pewien :twisted: !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 to chyba pohitlerowska technika militarna czyli jeden wielki pic na wode fotomontaz ale kto wie,........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Jasne, ze istnieje nie widzieliscie moje profesorki od Fizy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 pewnie ze istniej nie pytajcie z kad wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Niema chu*a musi być ktoś jeszcze w kosmosie, jeśli ktoś powie że nie to niezły LOLek np. na takiej planecie co przez miliony lat była bombardowana przez meteoryty muszą być złoża takich minerałów jakich nam się nigdy nie śniło - teraz tylko je wykożystać. Na ziemi wszystkie złoża wystepują tylko w miejscach gdzie kiedyś uderzyły meteoryty i prawdopodobnie bez nich nigdy nierozwinelibyśmy się do takiego stopnia na jakim jesteśmy. Przykładowo w Rosji wiadomo diamenty Afryka złoto itd. co byśmy zrobili bez tych surowców ?. Wystarczy tylko ze gdzieś w kosmosie jest o wiele bardziej zbombardowana planeta i jest na niej zycie, jaką muszą miec technike jakie możliwości w jakim stopniu są rozwinięci ? ... niemam pojęcia. Wiec nikt mi niepowie ze niema zycia w kosmosie [poza nami]. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 -------------------------------------------------- Optymista uważa, że żyjemy w najlepszym ze światów. Pesymista obawia się, że to może być prawda. -------------------------------------------------- Moze jest planeta z samymi laseczkami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ja jestem na tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 To SETI odpalamy i szukamy !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Hmmm, swego czasu jedna koleżanka z klasy stwierdziła, że ona UFEM do szkoły przyleciała. Przypominając sobie jej wygląd i zachowanie to zdecydowanie opcja nr. 1 Nie ma to jak utulić do snu betonowego misia, nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Betonowy mis DOBRE musze to zapamietac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Ja wierze tylko w to na co są dowody a takowych niema więc nie wierze w jakieś tam ufo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 oczywiscie ze istnieje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Jeśli przyjąć żę wszechświat jest nieskączony daje to nieskączeną ilość procęt że oni tam są a czy mają pojazdy do podrurzy miądzy glaktycznych UFO nie wiadomo ale chyba tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 dla wszystkich zainteresowanych na powaznie ( :?: ) tym tematem polecam ksiazke zbigniewa blani-bolnara "obecnosc ufo" tom1 i 2. ciekawa lektura przez ktora troche trudno przebrnac (autor ma podejcie filozoficzno-naukowe do tematu ale naprawde robi to bardzo rzetelnie, i zgadzam sie z nim ze seti jako instytucja to calkowita lipa i strata czasu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 wybieram opcje nr..............1 .jasne że istnieje jak mówili koledzy była by to cholerne marnotrastwo przestrzeni.Ciekawe czy maja wechikuł czasu albo teleport .hihihihihih może by mi pozyczyli przydał by sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 musi istniec zycie w kosmocie, bo jest on za duzy dla takich jak my :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...