abdul90 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Ja w temacie... Komp resetuje się w róznych dziwnych momentach, po restarcie wyświetla komunikat ze windows ( XP) wykonal bład itp. Ponad to od czasu, kiedy zmieniłem grafike ( z mx 440 na 6600) miewam problemy z antywirusem tzn. kaspersky nei chce sie uruchamiac i wywala komunikat ze funkcje antywirusowe nie sa dostepne. Co moze być nie tak??? :mur: moj config to : P4 1800 podkrecony do 2300, 512 ram ddr, plyta głowna asus p4b266, grafika gigabyte 6600 z pasywnym chlodzniem i wielka wada- brak chlodznia pamieci i zasilacz 350W firmy modecom. Edytowane 15 Grudnia 2005 przez abdul90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 jak ostatnio masz jakieśnowe cześci to musisz system odświeżyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul90 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) jak ostatnio masz jakieśnowe cześci to musisz system odświeżyći tu jest cała zabawa bo to sie dzieje na swiezym windowsie...mam zainstalowane wszystkie uaktualneinia windowsa, wgrany swiezy biosik do p. głownej i nowe stery do grafiki... Chyba sobie poradziłem z restartowaniem kompa... podniosłem napiecie proca z 1,55 na 1,6 V ( bo 1,55 przy 2300 Mhz to imo za mało...) teraz potrzebuje jeszcze tylko pomocy z antywirusem... ma ktos jakis pomysł co z tym zrobic?? Edytowane 15 Grudnia 2005 przez abdul90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...