[eM] Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 jak w temacie, czy sterowniki VIA pomagaja systemowi XP SP2 czy tylko niepotrzebnie mieszaja. Slyszalem wiele opin na ten temat, a chcialbym wreszcie zrobic sobie pozadekw glowie :P. W win98se kolidowaly mi zawsze z grafika takze ich tam nie instalowalem i nic sie nie dzialo. Moze w XP jest podobnie ze lepiej nie instalowac jak wszystko dziala? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) muszą być zainstalowane chociażby stery do agp , bo nie bedzie chodzić agp , a stery do ide , winxp sp2 już ma zintegrowane stery do ide , to już druga płyta na via zawsze instalowałem 4in1 nigdy nie miałem problemów po instalacji tej paczki Edytowane 15 Grudnia 2005 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...