jasan Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 czy możecie mi powiedzieć jak naprawić czytnik kiedy nie chce czytać płyt bez przeinstalowania systemu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Precyzyjnie opisz problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Kasujesz wszystki jego pliki w rejestrze i instalujesz na nowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Jaki czytnik? naped opytyczny (cd dvd) jesli tak to przeinstalowanie systemu nie pomoze. Edytowane 15 Grudnia 2005 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ja zrozumialem ze czytnik kart pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasan Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ja zrozumialem ze czytnik kart pamieci... Kurcze zły przycisk wybrałem i założyłem nowy temat . Chodzi mi o nagrywarkę DVD liteon. Raz uruchamia płytkę raz nie - nie dziala autoran a w przypadku nagrań wielosesyjnych nie widzi sesji wcześniejszej. Czy może to być wina nero 7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...