TomkC Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Mam problem prawdopodobnie z tą kartą. Karta po paru minutach grania w GTA SA po prostu się wyłącza poprzez brak obrazu na monitorze i zawieszka systemu. Przed chwilą to samo wystąpiło w Windows. Dzieje się tak od niedawna, przedtem nie było z nią żadnych problemów, GTA SA działała nawet pare godzin i wszystko było spoko. Myślałem że karta jest zakużona i to wina przegrzewania się karty, lecz niestety po wyczyszczeniu wentylatora i radiatora (kurzu było sporo) nadal jest to samo. To nie jest na pewno wina sterowników ani systemu bo karta wcześniej działała poprawnie bez żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynf Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Przyłącze się bo problem mam bardzo podobny Otóż w czasie giercowania komp sie zawiesza, ekran robi się czarny, monitor przechodzi w tryb spoczynku. Podkrerślam że napięcia na płycie cały czas są, wszystkie wentyle chodzą. Jednak tylko reset pomaga. Nie pokazują się żadne blue screeny, nic nie zapisuje się w awaryjnym zrzucie pamięci. Domyślam się iż jest to wina sterów. Próbowałem różnych, im nowsze tym częściej problem występuje, natomiast póki co chodzę na 45.23 i na nich występuje to stosunkowo rzadko. U mnie też kiedyś było ok... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...