Skocz do zawartości
Gość

Moj bryloczek:D

Rekomendowane odpowiedzi

tez posiadam podobny bryloczek :) wykonalem go ostatnio i specjalnie aby sie nie kruszyl oparlem go na procesorze Intela :) baleron ma zagiete nozki aby nie drapal gdy noszony jest w kieszeni, jak tylko dorwe cyfraka to wrzuce jakas fotke. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety jadro sie kruszy ale co tam:D a nozki to <span style="color:red;">[ciach!]</span>lem i mam idealnie gladka powierzchnie:D aha rogi zaokraglilem zeby tez nie gryzly:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde tez sobie zrobie jako talizman szczescia moze. Gdzies placze mi sie po pokoju D600  8) 

Pozdro

Dexter

jak sprawny, to sprzedaj na allegro i kup se 6 spalonych :D

a qrde jak do szkoly z tym prockiem przyszedlem do szkoly, to mi loodzie moowili, ze moglem im tego proca oddac, zamiast niszczyc :D

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm.. Ja mam w szkole kilkanascie zabytków (klasy SX/DX/Pentium - Cyrix/Intel/AMD) więc może jakąś firme założe? :P BTW - Ogladaliście pewnei ciekawe sposoby mocowania coolerów na benchmark.pl. Dzis zaglądam do P200MMX, a tam cooler odpadł poprostu bo ktos złamał zapinkę (ewentualnie sama sie uszkodziła). Więc mądry Rafał wpadł na jedyny i niepowtarzylny pomysł aby zamocować cooler na.... gumę do żucie :lol: Działa. Dopiero za trzecim razem udało mi się go tak uczepić aby się nie zsunał z procka :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm.. Ja mam w szkole kilkanascie zabytków (klasy SX/DX/Pentium - Cyrix/Intel/AMD) więc może jakąś firme założe? :P BTW - Ogladaliście pewnei ciekawe sposoby mocowania coolerów na benchmark.pl. Dzis zaglądam do P200MMX, a tam cooler odpadł poprostu bo ktos złamał zapinkę (ewentualnie sama sie uszkodziła). Więc mądry Rafał wpadł na jedyny i niepowtarzylny pomysł aby zamocować cooler na.... gumę do żucie :lol: Działa. Dopiero za trzecim razem udało mi się go tak uczepić aby się nie zsunał z procka :mrgreen:

LOL...ciekafe czyona jest przewodnikiem czy izolatorem :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi