AMDFun Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Robiłem reinstalacje systemu i cały dysk C skopiowałem na inną partycje. Zainstalowałem ponownie Office 2003, ale Outlooka jeszcze nie odpalałem. Chcę żeby od razu działał jak mój poprzedni. Plik z pocztą zlokalizowałem bez problemu. Jednak nie wiem gdzie znajdują się pliki od ustawień kont e-mail, kontaktów oraz reguły przesyłahia wiadomości. Czy ktoś może mi pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Czy ktoś może mi pomóc?? może chodzi o to c:\Documents and Settings\[nazwa użytkownika]\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Outlook\ tam sa pliki psd i jakieśinne wiec to powinno pomóc a dobra rada - bo sam miałem takie rzeczy to eksportowanie kontaktów do pliku np excell pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...