barta Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam dzis zaktualizowalem Bios,wszystko git ale nie widzi tunera TV, nawet pojawia sie napis ze nie mam takiego sprzetu w kompie, czy mozna to jakos ustawic zeby wykrywal? czy odrazu wgrac inny bios ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Probowales zamontowac tuner w innym slocie PCI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barta Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 jeszcze nie,bo komp w biurku siedzi i jest z tym troche roboty ale jutro jednak sprawdze i jeszcze sprobuje zresetowac zworka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barta Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) Działa!!!!,ufff troche mi ulzylo,ale porobilo sie troche mniej komfortowo w srodku kompa po zamianach PCI,teraz jeszcze zeby sie nie resetowaly ustawienia i juz go niedotykam do śmierci!!! a przy okazji zauwazylem ze wiatraczek od grafy(Rad 9100) niedość ze w miejscu stoi to ma pęknięcie w ksztalcie krzyża,skleilem i lata,ciekaw jestem jak długo by grafa jeszcze pociągnęła,a pogrywam czasem w GTA SA i problemow nie bylo bez wentylatorka Dzieki Edytowane 16 Grudnia 2005 przez barta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...