Bull_Byk Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Pytanie jak wyzej. Problem polega na tym ze wysypal mi dysk C ;/ chkdisk podzieli to na File0xxx.chk i teraz musze wyszukac folder odpowiedni korzystajac z skanowania klastrow w pc file inspectorze i musze dokladnie wiedziec co szukac. prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Którym Outlooku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Którym Outlooku?Express ;) c:\Documents and Settings\nazwa_usera\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Express ;) c:\Documents and Settings\nazwa_usera\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\... I co w tym folderze jest wykaz wszystkich maili czy jak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) ...jak wejdziesz w Identities to pozniej jest nastepny folder u mnie nazywa sie {3BBA5849-D5E9-4018-B074-F2915704D5A5} Cala sciezka dostepu do plikow z otlooka u mnie wyglada tak: c:\Documents and Settings\nazwa_usera\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{3BBA5849-D5E9-4018-B074-F2915704D5A5}\Microsoft\Outlook Express w ostatnim katalogu sa pliki w ktorych jest wszystko zapisane: Folders.dbx Offline.dbx Pop3uidl.dbx Skrzynka nadawcza.dbx Skrzynka odbiorcza.dbx Jezeli masz wiecej niz jedno konto to w katalogu Identities bedzie tyle folderow ile kont. Edytowane 15 Grudnia 2005 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Czy mogę skopiować ten cały katalog na inną partycje, zrobić format c:\ , zainstalować na nowo winde, przegrać katalog do analogicznego katalogu i będe mieć całą swoją poczte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Czy mogę skopiować ten cały katalog na inną partycje, zrobić format c:\ , zainstalować na nowo winde, przegrać katalog do analogicznego katalogu i będe mieć całą swoją poczte? a zrob tak: uruchom > migwiz > enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Nie lepiej wyeksportowac cala ksiazke adresowa do pliku txt ? jesli chodzi o maile to wszystko masz w opcjach tego badziewia.... KONSERWACJA - FOLDER MAGAZYNOWANIA tam masz emaile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.kam Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Tez mam problem z OE. W 'documents and settings->identities->{5814... ' skrzynka odbiorcza wazy 160 mega czyli wszystkie wiadomosci sa. Ale OE ich nie widzi o_O. Pytanie dlaczego? :mur: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 A magazyn ustawiony na ten sam folder? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.kam Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Czy mogę skopiować ten cały katalog na inną partycje, zrobić format c:\ , zainstalować na nowo winde, przegrać katalog do analogicznego katalogu i będe mieć całą swoją poczte? Mozesz. Ja zazwyczaj robie tak: po reinstalce konfiguruje nowe konto w OE, po czym zamykam OE, odnajduje stworzone foldery i nadpisuje tymi z backupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A potem przed formatem znowu robisz backup? Przestawia się folder magazynu w ustawieniach na np dysk D:\....\poczta i tyle. Zadnego kopiowania, wykonywania kopii przy formacie. Tylk kilka kliknięc w ustawieniach programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Wiesz, ja mam teraz cale documents and settings przerzucone na inny dysk - tak robilem za czasow, jak jeszcze nie znalem takich numerow :) Zreszta teraz siedze na Thunderbirdzie i OE nawet nie mam zainstalowanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Tez korzystam z thunderbirda. Oczywiscie cały profil na drugim dysku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) male pytanko w zwiazku z klientem pocztowym: zna ktos sposob na eksport ( i import ) kont w Thunderbirdzie bez dodatku AccountEx ? Edytowane 11 Marca 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A potem przed formatem znowu robisz backup? Przestawia się folder magazynu w ustawieniach na np dysk D:\....\poczta i tyle. Zadnego kopiowania, wykonywania kopii przy formacie. Tylk kilka kliknięc w ustawieniach programu. Zrobilem tak. Przenioslem maile na D:\Poczta\ Zmienilem folder magazynu i maili nie widac... hm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A konta pocztowe dodales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Tzn? Nic nie zmienialem poza tym ze przenioslem maile i zmienilem sciezke.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Bez utworzenia kont nie zobaczysz maili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ale jakich kont ? Po co mam je utwarzac skoro ja nie kasowalem kont? o_O wtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Aaa, czyli rozumiem ze przeniosłes magazyn na tej samej instalaci systemu. To prawdopodobnie przy zmianie kliknąłes w okienku nie w to co trzeba i wyczysciłes cały magazyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 W sumie tam nie bylo gdzie "zle kliknac" no ale niech bedzie.. ;f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...