Hondelyk Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Jaka płyta pod P4 prezentuje najlepszy stosunek cena/wydajność ew. cena/podkręcalność? Który chipset lepszy Intel 845PE (chyba dobze nazwe napisałem :oops: ) czy Via P4x266? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ASUS P4S8X ....zobacz inne posty!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 moj stary ma vie p4pb 400fl i chwali. dobrze wyposazona i stabilna. z oc nie mialem okazji na razie sprawdzic, ale na defaulcie dobre wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ASUS P4S8X ....zobacz inne posty!!!!Znaczy ja mam te płytke i według mnei jest super. Wiec Ci ja polecam. Ale teraz to wyszły płytki pod DUAL-DDR wiec takie lepiej kupowac. Zreszta poszukaj juz o tym "troszke" było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 hmm na p4s8x sąproblemy z agp 8x... ale pozatym fajna płytka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Ja mam gigabyte GA8PE667 Ultra i jestem zadowolony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Problemy z AGPx8 na P4S8X? Dziwne... testowałem swoja z wypozyczonym Radkiem i nie zauważyłem zadnych problemów. BIOS fabryczny, WinXP Pro+SP1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Ja mam Solteka SL-85ERV2 VIA P4X400A: jest wydajna, 100%stabilna, dobrze się kręci, DDR 400 chodzi dobrze, AGP 8x bez problemów, obsługuje najnowsze P4 i jest niedroga jak na posiadane możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ASUS P4S8X ....zobacz inne posty!!!! Wlasnie ta plyte radze omijac szerokim lukiem. Jak juz gdzies pisalem nie zadziala 166/166, bardzo slaba wydajnosc w trybie DDR400, niestabilna przy wysokim OC. Zreszta zachodnie serwisy wrecz trabia o bledach tej plyty. Ja ja mialem ale wymienilem na Gigabyte, ktory jest o niebo lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ASUS P4S8X ....zobacz inne posty!!!! Wlasnie ta plyte radze omijac szerokim lukiem. Jak juz gdzies pisalem nie zadziala 166/166, bardzo slaba wydajnosc w trybie DDR400, niestabilna przy wysokim OC. Zreszta zachodnie serwisy wrecz trabia o bledach tej plyty. Ja ja mialem ale wymienilem na Gigabyte, ktory jest o niebo lepszy. niestabilnma przy wysokim o/c ? a podniosłęś napięcia dla wszytskeigo ? faktycznie trybu 166/166 nie dało mi sie też uruchomić, ale jak ustawisz asynchrniczna prace to już śmiga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mnie sie wydaje ze na intelu 845Pe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...