gaav Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Aktualnie mam Epox 8rda+ XP 1700+@2800+ 512 DDR cl2.5 radka 9200 <- :D hdd wd200gb + noname zasilacz 300wat brak fdd i cdrw niezadlugo bede zmienial karte na http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=3254 (galaxy 6600gt 1.6ns) Powiedzcie mi czy na takim zasilaczu mi to pojdzie :) czytalem gdies ze bez podkreconego proca powinno to jesc idalnie 300w ale ja nie mam fdd i cdromu WIEC ? :P ps. nie piszcie kup nowy zasilacz itd. ---------------------------------------------- Edycja tematu ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 na tym zasilaczu to raczej nie pujdzie poczujesz tylko woń spalenizny;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 ps. nie piszcie kup nowy zasilacz itd.OK B) Tylko nie kupuj nowej grafy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaav Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 HAHAH :D wiem ze pojdzie niepodkrecony z fdd i cdromem ale wkoncu mam o 1000mhz wiecej sam nie wiem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Bardzo nie rozumiem Twoich postów, więc napisze tyle: nie kupuj nowej grafy jeżeli nie masz zamiaru kupować nowego zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul90 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 ja bym radził kupic nowy zasilacz... moze i pociagnie ci ta zasilka ten config ale ja bym cały czas sie bał/ zastanawiał czy za 5 minut sie nie spali.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 ...idalnie 300w...Ten codegen to taki szajs, że ma 180W prawdziwej mocy wiec wiesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Fortron, albo delta za 50 zł to nie taki duży wydatek, a może Ci uratowac kompa... Ja bym na tym starym gf6600 nie wpychał... Ja już miałem piekło w kompie :D Podłączyłem 5900 do FEEL'a i kupa :) Dobrze że tylko zasilator poszedł się kochać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...