DARK_ami Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zastanawiałem się nad wymiana mojej wysłużonej i mocno przyciemnionej 17 lg 775N I do głowy wpadł mi dziki pomysł po co przepłacać 1500 zł lcd 19 skoro można dostać z górnej pułki porządne CRT za 850- 1000 zł Komp używany w 90 % do gier wiec jak najbardziej powinno być ok. co polecicie mam Dwa typy - LG 19 900 b -Samsung SyncMaster 957MB Lub już brany pod uwagę Samsung 913 N Lcd warty 1450 zł Jaki polecicie te lub inne jak o ile warto przekonacie mnie ze jednak dołożyć 500 zł i kupic lcd Miejsca mam durzo na biurku, tylko gry nie biore pod uwagę ilości prądu zużywanego przez monitory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 tylko i wylacznie crt, na lcd szkoda kasy, szkoda nerwow itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK_ami Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 No dobra a na jaki model głosujecie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 ... skoro można dostać z górnej pułki porządne CRT za 850- 1000 zł ... 1. popracuj troszke ze slownikiem j. polskiego 2. czy ogladales te monitory CRT ktore sa obecnie w sklepach - ja tak i ... koszmar chyba ze gorna pÓłka = pÓłka na ktorej stoi ten monitor :razz: 3. wyboru LCD czy CRT musisz sam dokonac - bo inni beda podpowiadac wg wlasnych gustow i oczekiwan a jak wiadomo wzrok kazdy ma inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK_ami Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Nie no nie powiesz mi ze wypasiony crt za 1000 zeta jest gorszy od jakiegos lcd – ka za 1500 zł zwłaszcza że pisze komp do gier gdzie lcd przecietnia dają ciała Ale co tam ja się nie znam i pytam fachowców Mam nadzieje Nad słownikiem pracuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 imo jaiś leżak 22" :) jak masz miejsce - bym się nie zatanawiał.. mnie trzyma tylko to że moje względnie krótkie 19" to już raczej maks,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...