Skocz do zawartości
DARK_ami

Jaki Crt 19 ‘’ Lub Może Jednak Lcd

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałem się nad wymiana mojej wysłużonej i mocno przyciemnionej 17 lg 775N

I do głowy wpadł mi dziki pomysł po co przepłacać 1500 zł lcd 19 skoro można dostać z górnej pułki porządne CRT za 850- 1000 zł

Komp używany w 90 % do gier wiec jak najbardziej powinno być ok. co polecicie mam Dwa typy

- LG 19 900 b

-Samsung SyncMaster 957MB

Lub już brany pod uwagę Samsung 913 N Lcd warty 1450 zł

Jaki polecicie te lub inne jak o ile warto przekonacie mnie ze jednak dołożyć 500 zł i kupic lcd

Miejsca mam durzo na biurku, tylko gry nie biore pod uwagę ilości prądu zużywanego przez monitory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... skoro można dostać z górnej pułki porządne CRT za 850- 1000 zł

...

1. popracuj troszke ze slownikiem j. polskiego

2. czy ogladales te monitory CRT ktore sa obecnie w sklepach - ja tak i ... koszmar

chyba ze gorna pÓłka = pÓłka na ktorej stoi ten monitor :razz:

3. wyboru LCD czy CRT musisz sam dokonac - bo inni beda podpowiadac wg wlasnych gustow i oczekiwan a jak wiadomo wzrok kazdy ma inny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no nie powiesz mi ze wypasiony crt za 1000 zeta jest gorszy od jakiegos lcd – ka za 1500 zł zwłaszcza że pisze komp do gier gdzie lcd przecietnia dają ciała

Ale co tam ja się nie znam i pytam fachowców

Mam nadzieje

Nad słownikiem pracuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi