snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Mam zamiar kupic nowe glosniki. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3673 - ocencie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Bylo juz na ten temat - SZUKAJ bys zapodal lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 gadasz..... wpisalem glosniki i <span style="color:red;">[ciach!]</span>a znalazlem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 kumpel ma takie tylko że 6.1.Naprawde bardzo dobrze grają!A głośnik nisko tonowy to ładnie napierd***a! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 gadasz..... wpisalem glosniki i <span style="color:red;">[ciach!]</span>a znalazlemTO wpisz Creative albo Inspire, a tak a propo to wszystkie nowe glosniki Creative poczawszy od modelu DTT2200 wymiataja tak, ze hoho. Wystarczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 kumpel ma takie tylko że 6.1.Naprawde bardzo dobrze grają!A głośnik nisko tonowy to ładnie napierd***a!Napier*** dzwiekiem czy tylko dmucha powietrzem z bass-reflexu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A jeszcze sie spytam o jedna rzecz - czy te glosniki dobrze beda dzialaly na karcie dzwiekowej zintegrowanej na plycie ga 7vrxp(5.1) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Male sprostowanie - jak wpisywalem w opcji szukaj glosniki to pmylilem miejsca i szuaklem uzytkowniak o takim nicku:) Dlatego nic nie znalazlem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Male sprostowanie - jak wpisywalem w opcji szukaj glosniki to pmylilem miejsca i szuaklem uzytkowniak o takim nicku:) Dlatego nic nie znalazlem.No widzisz - wyszlo, ze nawet wyszukiwarki nie czytasz ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Male sprostowanie - jak wpisywalem w opcji szukaj glosniki to pmylilem miejsca i szuaklem uzytkowniak o takim nicku:) Dlatego nic nie znalazlem.Moje gratulacje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 gadasz..... wpisalem glosniki i <span style="color:red;">[ciach!]</span>a znalazlemTO wpisz Creative albo Inspire, a tak a propo to wszystkie nowe glosniki Creative poczawszy od modelu DTT2200 wymiataja tak, ze hoho. Wystarczy? mam dtt2200 i są kozackie jak na głośniki komputerowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 beda ok. wlasnie sprawdzalem 2.1 creativa i miodzio. moze to nie jest bose, ale do komputerka w sam raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Mam karte dzwiek. zintegrowana z plyta gl (CT58800) wiec chyba nie ma sensu zebym kupowakl te glosniki do ktorych dawalem link bo one obsluguja 5.1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Mam karte dzwiek. zintegrowana z plyta gl (CT58800) wiec chyba nie ma sensu zebym kupowakl te glosniki do ktorych dawalem link bo one obsluguja 5.1?napisales, ze masz karte 5.1, wiec w czym problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 gdzie tak napisalem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A jeszcze sie spytam o jedna rzecz - czy te glosniki dobrze beda dzialaly na karcie dzwiekowej zintegrowanej na plycie ga 7vrxp(5.1) tu! chyba, ze o co innego chodzi? jak nie masz 6kanalow, to bierz cl inspire2400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Aha faktycznie:) Napisalem tak bo tak pisze na spisie ale dzisiaj sie dowiedzialem ze CT58800 to nic innego jak sb128:( Wiec obslugi 5.1 nie ma...Zastanawiam sie o co chodzilo tym z serwisu ze tak glupio napisali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Aha faktycznie:) Napisalem tak bo tak pisze na spisie ale dzisiaj sie dowiedzialem ze CT58800 to nic innego jak sb128:( Wiec obslugi 5.1 nie ma...Zastanawiam sie o co chodzilo tym z serwisu ze tak glupio napisali.marketing... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 daja rade te glosniczki ale na kolana nei powalaja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 daja rade te glosniczki ale na kolana nei powalaja :Pza 300zl nie ma szans, chyba, ze na allegro jakas uzywana wieza z allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9121823 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9130883 a taka ja mam sam i bardzo sobie chwale!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8693252 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ja bym wolal wieze :-) ! tak czy tak bedzie lepszy power ! i wiecej mozliwosci ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 mam te głosniczki i jestem z nich zajebiscie zadowolony. jak włacze to zara sasiedzi wala do drzwi :):):):). Na pocztku myslałem ze te małe glosniczki nie beda grac , ale daja ostro sa cool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 mam te głosniczki i jestem z nich zajebiscie zadowolony. jak włacze to zara sasiedzi wala do drzwi :):):):). Na pocztku myslałem ze te małe glosniczki nie beda grac , ale daja ostro sa coolKtore glosniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Dzisiaj kumpel sobie kupił te głośniki i jakoś dziwnie grają W porównaniu do 2200 to słabiutko z tym zestawem To jest chyba najgorszy zestaw 5,1 Creativa, ale wydaje mi się że jest wart swojej ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 oczywiscie 5.1, ten co podales w linku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 a o jakie pytałeś w tym poście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 a o jakie pytałeś w tym poście? oczywiscie 5.1, ten co podales w linkupoczytajcie calosc. :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 High Quality Creative Sound and via Line-out to support 5.1-channels.(For rev 2.0) - wiec chyba jednak mam 5.1:)) hura! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 High Quality Creative Sound and via Line-out to support 5.1-channels.(For rev 2.0) - wiec chyba jednak mam 5.1:)) hura!no to kasujemy ostatnie 20 postow chlopaki... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Kupilem sobie co glosniki 5.1. Takze mam zintegrowana karte ktora obsluguje 5.1 glosniki. Myslalem o Creative ale dla mnie to one za bardzo zwyczajnie wygladaja. Ja kupilem ALTECLANSING. ALTECLANSING 251 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...