irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Kupilem sobie co glosniki 5.1. Takze mam zintegrowana karte ktora obsluguje 5.1 glosniki. Myslalem o Creative ale dla mnie to one za bardzo zwyczajnie wygladaja. Ja kupilem ALTECLANSING. ALTECLANSING 251 jak wrazenia? i gdzie sie je kupuje? link? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Skoro moja karta obsluguje 5.1 to chyba kupie creative inspire 5100 oem za 320zyli z inneo sklepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarq Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja tesh przymierzalem sie do jakis glosnikow/creativow, ale okazalo sie ze glos. typowo komputerowe nie nadaja sie zabardzo do tworzenia muzy na blaszaku - owszem do gier, dvd itp to daja rade, ale nie do muzy... no i zdesperowany znalazlem firme www.prolighting.pl zajmujaca sie profesjonalnym sprzetem do dyskotek;) ku mojemu zdziwieniu mieli w ofercie 2 typy glosnikow - wybralem te tansze - monitory odsluchowe - DAP DJ-Range Speaker System za.... 155 PLN !!! szczerze powiedziawszy niespodziewalem sie zbyt wiele... ale ryzyk fizyk (najwyzej by poszly na allegro;) - no i mam je od kilku dni !!! PEŁNY WYPAS, tak czystego dzwieku nie slyszalem od dawna, a ich moc 50W zupelnie wystarcza zeby lekuchno potrzesc biurkiem. dwudrozne, 25 cm wysokie (czyli nie za duze) waza kazdy okolo 4,5 kg, wiec nie lataja po biurku !!!!!!!!!!!!!! SZCZERZE POLECAM JESLI MASZ KARTE STEREO !!!!!!!!!!! czysty liniowy dzwiek ktoryego nie uswiadczysz na glosnikach komputerowych <200 PLN !!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja tesh przymierzalem sie do jakis glosnikow/creativow, ale okazalo sie ze glos. typowo komputerowe nie nadaja sie zabardzo do tworzenia muzy na blaszaku - owszem do gier, dvd itp to daja rade, ale nie do muzy... no i zdesperowany znalazlem firme www.prolighting.pl zajmujaca sie profesjonalnym sprzetem do dyskotek;) ku mojemu zdziwieniu mieli w ofercie 2 typy glosnikow - wybralem te tansze - monitory odsluchowe - DAP DJ-Range Speaker System za.... 155 PLN !!! szczerze powiedziawszy niespodziewalem sie zbyt wiele... ale ryzyk fizyk (najwyzej by poszly na allegro;) - no i mam je od kilku dni !!! PEŁNY WYPAS, tak czystego dzwieku nie slyszalem od dawna, a ich moc 50W zupelnie wystarcza zeby lekuchno potrzesc biurkiem. dwudrozne, 25 cm wysokie (czyli nie za duze) waza kazdy okolo 4,5 kg, wiec nie lataja po biurku !!!!!!!!!!!!!! SZCZERZE POLECAM JESLI MASZ KARTE STEREO !!!!!!!!!!! czysty liniowy dzwiek ktoryego nie uswiadczysz na glosnikach komputerowych <200 PLN !!!!!!!!!!!!!!! Stronke maja extra - intro super. Moze znajde jakis Subwooferek i glosniczki u nich. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zamowilem glosniki creative inspire 5.1 5100 za 326 zyli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 bierz creative 5300 fajnie hulają;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...