kronos2 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 JAK ZRESETOWAć CMOS NA PłYCIE GIGABYTE SKORO Są TAM TYLKO DWA A NIE TRZY WYSTAJąCE PRęTY A NA NICH TYLKO PLASTIKOWA ZWORKA KTóRA NIC NIE DAJE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wyjmij baterie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronos2 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wyjmij baterieniestety próbowałem i nic nie dalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 z tego co pamietam to: - bez zworki - normal - ze zworka - clear cmos wiec normalne uzytkowanie to bez zworki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 niestety próbowałem i nic nie dalo.Odłącz zasilanie od płyty głównej, wyjmij baterię i poczekaj z 5 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Cóż ja poradzę na to że jak zwiększona bezczelność reklamy przynosi skutki?? a tak w ogóle to nie była to negatywne reklama w stylu "twoje bloki są do [gluteus maximus] i zgłaszają się do mnie niezadowoleni klienci którzy kupili u ciebie bloki" - dobrze że zostało to usunięte jak to jakaś osłonka ale nie zworka to wsadz standardową albo zewrzyj czymś metalowym p srubokrętem...no albo wyjmij baterie i odczekaj jak radzą wyzęj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronos2 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 jak to jakaś osłonka ale nie zworka to wsadz standardową albo zewrzyj czymś metalowym p srubokrętem...no albo wyjmij baterie i odczekaj jak radzą wyzęjNIESTETY WYJęCIE BATERI NIC NIE POMAGA I PRóBOWALEM RóWNIEZ STYKAC śRUBOKRęTEM I DALEJ NIC BIOS ROZPOZNAJE NAPęDY I WYSKAKUJE KOMUNIKAT CMOS .CHEKSUM ERROR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orli1983 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 NIESTETY WYJęCIE BATERI NIC NIE POMAGA I PRóBOWALEM RóWNIEZ STYKAC śRUBOKRęTEM I DALEJ NIC BIOS ROZPOZNAJE NAPęDY I WYSKAKUJE KOMUNIKAT CMOS .CHEKSUM ERROR to wcisnij f1..:)))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronos2 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 to wcisnij f1..:))))))))niestety f1 i delete nie reaguje nie mogę nic zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 A jaki to dokładnie model płyty ? Szukałeś w instrukcji do mobo jak zrobic clear cmos ? Powinno być napisane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) -CMOS .CHEKSUM ERROR- To raczej clear cmos ci nie pomoze. Proponuje oddac plytke do serwisu. Moj bracik mial to samo na EPOX a ja kiedys na DFI. W zasadzie to nie wiem czego chcesz robic clear, skoro biosa nie masz w zasadzie :) Mozesz tez poszukac kogos z programatorem kosci bios. Taki kolo ci pomoze. Mnie kosztowalo to 15 zl u kolesia z Tych. Firme musisz znalesc sam. Edytowane 19 Grudnia 2005 przez Zulusman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...