Skocz do zawartości
kronos2

Reset Cmos

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż ja poradzę na to że jak zwiększona bezczelność reklamy przynosi skutki?? a tak w ogóle to nie była to negatywne reklama w stylu "twoje bloki są do [gluteus maximus] i zgłaszają się do mnie niezadowoleni klienci którzy kupili u ciebie bloki" - dobrze że zostało to usunięte

jak to jakaś osłonka ale nie zworka to wsadz standardową albo zewrzyj czymś metalowym p srubokrętem...no albo wyjmij baterie i odczekaj jak radzą wyzęj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to jakaś osłonka ale nie zworka to wsadz standardową albo zewrzyj czymś metalowym p srubokrętem...no albo wyjmij baterie i odczekaj jak radzą wyzęj

NIESTETY WYJęCIE BATERI NIC NIE POMAGA I PRóBOWALEM RóWNIEZ STYKAC śRUBOKRęTEM I DALEJ NIC BIOS ROZPOZNAJE NAPęDY I WYSKAKUJE KOMUNIKAT CMOS .CHEKSUM ERROR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-CMOS .CHEKSUM ERROR-

To raczej clear cmos ci nie pomoze.

Proponuje oddac plytke do serwisu.

Moj bracik mial to samo na EPOX a ja kiedys na DFI.

W zasadzie to nie wiem czego chcesz robic clear, skoro biosa nie masz w zasadzie :)

Mozesz tez poszukac kogos z programatorem kosci bios. Taki kolo ci pomoze.

Mnie kosztowalo to 15 zl u kolesia z Tych. Firme musisz znalesc sam.

Edytowane przez Zulusman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi