tburdzy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 cze, dawno nie zajmowalem sie sprzetem a chcialbym kupic nowa plyte z prockiem, myslalem o tych procesorach 64 bit i jakiejs bardzo dobrej plycie pod niego, czy macie jakies sugestie co do tego, dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 wszystkie plyty sa BARDZO DOBRE!! jedne np. sa bardzo dobre do podkrecania, inne sa bardzo dobre, bo sa bardzo tanie, itd., itp. ;) wszystko zalezy od punktu widzenia - DO CZEGO ONA MA BYC BARDZO DOBRA?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario27 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 dla amd bedzie to pewnie DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiGiInDaHouse Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Jesli chodzi o moja rade to polecam MSI jeszcze nigdy sie nie zawiodlem na tej firmie... a nie tak jak na Gigabyta ktore padaja z byle jakich powodow. Wiem z doswiadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Polecam płyty Abita W swojej karierze mialem juz 3 i z zadna nie mialem problemów.Ostatnio Kupowalem kumplowi ASUSA socket A i sie zawiodlem.Caly czas jakies problemy a to twardego nie wykrywa o to Cd-Rom.Pierwszy kontakt z ta firma i juz problemy z Abitem nie miałem zadnych problemow tak dla AMD jak i dla Intela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Jesli chodzi o moja rade to polecam MSI jeszcze nigdy sie nie zawiodlem na tej firmie... a nie tak jak na Gigabyta ktore padaja z byle jakich powodow. Wiem z doswiadczenia. Ja korzystajac z tej samej zasady moglbym odradzic plyty ABITa (bo BE6-II miala wade i kondensatory spuchly), Epoxa (sytuacja identyczna jak w przypadku ABITa) i MSI bo ma marne mozliwosci podkrecania i zle dziala regulacja napiecia dla mojego procesora (cud, ze w ogole dziala bo w przypadku Copermine'a nie dzialo sie nic), przy podkreconym procku startuje raz na 3 proby, ale w sumie dziala dosc stabilnie juz od kilku lat ;) A tak mowiac calkiem szczerze to nie ma czegos takiego jak najlepsza plyta. Wszystko zalezy od wymagan i zastosowan. Proponowalbym sprecyzowac nieco pytanie i okresic wymagania, ktore plyta ma spelniac. Edytowane 26 Grudnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 jak dla mnie dfi lan party nf4 sli-D napewnoe najlepsza do oc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...