furgon Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 A was podważyć lub rozwalić. Kurde albo piractwo albo wandalizm albo nakłanianie do oszustwa. Tragedia :( Zamykam a autora zapraszam do opcji Szukaj: bo chyba mi nie powiesz, że przeszukałeś to forum a kilka takich tematów się już przewineło. Moi drodzy Panowie!!!! pytanie bylo proste i odpowiedz na nie rownie prosta wiec: Jezeli ma spedzic pare godzin i przeszukac forum w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie przeze mnie zadane to na psi ch.. mi forum. wystarczy google i tyle samo czasu poswieconego. skoro ktos zadaje rzeczowe pytanie to mysle ze oczekuje rownie rzeczowej odpowiedzi(np stary wal tu albo tam i kup sobie to albo tamto). Po co tyle gadania o szukajkach i d...ch marynach, czassami wystarczy dwa zdania rzeczowej gadki, a ja odnosze wrazenie ze mam do czynienia z samymi mondrocholami. No i moderator!? drogi czlowieku mysle ze jest wiele pytan, ktorych nawet nie potrafil bys zadac a na ktore odpowiedz dla niektorych jest banalnie prosta, wiec jezeli nie potrafisz byc wyrozumialy i wyobrazic sobie sytuacje, ze nie jestes najmadrzejszym czlowiekiem na swiecie to moze zajmij sie jakims innym zajeciem. Wydaje mi sie ze po za zamykaniem temtow i wstawianiem dziwnych gadek powiniennes byc bardziej wyrozumialy i troszke bardziej otwarty. Dla mnie powoli pojawia sie taka sytuacja, ze aby zadac pytanie to najlepiej znac na nie odpowiedz, bo inaczej nie wiadomo czy mozna zapytac. Pewnie na kazde pytanie ktore jest zadawane na forum ktos juz kiedys odpowiedzial, wiec sam skorzystaj z szukajki. Sory za moja moralizatorska gadke. PAMIETAJCIE ABY ZADAC PYTANIE NALEZY PRZESZUKAC CALE FORUM (adolf hitler) Gratuluje poczucia humoru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) o to chodzi że gdyby tak codziennie każdy pytał o to samo (bo jego pytanie jest rzeczowe i wyjątkowe)to wyobraź sobie co by z tego forum zostało BTW nie ten dział Edytowane 15 Grudnia 2005 przez RepsOn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 no i za raz bedzie kolejne zakniecie ;) i cos mi sie wydaje ze % tez poleca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Kolejny poszkodowany :blink: Ja jakoś nie widzę sensu w zakładaniu non stop tych samych topiców. Jak mam jakąś wątpliwość to zawsze znajduje odpowiedź nie zakładając nowego topicu :| Forum jest po to aby przedyskutować pewne sprawy a nie zadawać wiecznie te same pytania <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Przyszedł, zamknął i poszedł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...