Skocz do zawartości
wilczek

Płytka pod C533A ??

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro jade kupić nową płyte główną po to co mam w podpisie. Jakie sa wasze propozycje ??

Cena nie powinna być zbyt wysoka max do 250 zł.

Chciałbym mozliwość ustawiania fsb napiecia i innych bajerków z biosu

agp 4x no i żeby nie sprawiało akoś problemów podczas użytkowania.

Napiszcie płytke która waszym zdaniem spełnia te wymagania, czego sie wystrzegać a jeśli znacie to jakies jej testy.

Szukałem ale nic sensownego nie znalazłem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro przy odrobinie szczescia za 250zł dostaniesz Abit-a ST6..  i tojest plyta naprawde warta polecenia..  sam akiedys mialem i byla super. :)

A jak dla mnei decyzja o kupnie takiej płytki teraz to pomyłka. Lepiej już sprzedać tego celka i kupić nówkę shuttle ak 32 (sdr/ddr) za koło 280 pln i do tego jakiegokolwiek durnia (może być i 600 która potem się minimum @800 albo i 1000). NO i masz znacznie bardziej przyszłościowy zestaw, a poza tym żadnych dodatkowych kosztów nie poniesiesz.

Ale nie każdy lubi amd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wybrzuszyły sie kondensatorki a z tego co słyszałem to naprawa wyniosła by mnie koło 100 zł i nie ma gwarancji czy zadziała. kupił bym z checia abita ale jesli znowu padnie :|

8O Ale zdzierstwo. Ja w Koszalinie takie coś naprawiałem za 30zł o ile dobrze pamiętam!! Swoją drogą to poszukaj może czegoś na Allegro za ~100zł, bo jak masz wydawać 250zł na nowe MOBO to już lepiej trochę dopłać i kup nowy sprzęt. No chyba że totalnie nie masz siana :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wybrzuszyły sie kondensatorki a z tego co słyszałem to naprawa wyniosła by mnie koło 100 zł i nie ma gwarancji czy zadziała. kupił bym z checia abita ale jesli znowu padnie :|

co ?? przeciez nie musisz wszytskich wymieniać ? a nawet jak wyminisz wszystkie to zpłacisz 90 zeta ale będzies zmial zajebistą płytę pod celka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tego ze ci padl BE6-2 to sie nie dziw, one padaly jak muchy.. ale naszczescie tylko ten model cieszyl sie tak zla slawa, reszta abitow pod celeronki to poprostu jedyny dobry wybor :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tego ze ci padl BE6-2 to sie nie dziw, one padaly jak muchy..  ale naszczescie tylko ten model cieszyl sie tak zla slawa, reszta abitow pod celeronki to poprostu jedyny dobry wybor :P

nie te płyty tylko kondensatory na nich... abit wypóścił jakąś felerną serię i sie teraz to odzywa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...