Kako_ Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam. Mam pytanie. Jest to możliwe, że po zmianie zasilacza z CODEGENA 350W na Chieftec'a 350W twradziel zaczoł głośniej chodzić? Bo na pewno jest głośniejsze tylko nie znam przyczyny, a jedyna zmiana jaka ostatnio była w moim kompie to zasilacz...pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 moze wentylator w nowym zasilaczu ciszej pracuje i teraz nagłośniejszym komponentem jest dysk twardy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kako_ Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 nie sądze, bo jak sprawdziałem na początku przy otwartej obudowie i podłączyłem same zasilacze po kolei nie uruchamiając nic innego (wentylatora na procku i grafie) to hałas był bardzo podobny...chyba, że jest tak, że z czasem zasilacz po jakiś chwilach pracy staje się głośniejszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...