Piotrux Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Mam prośbę przetestujcie swoje monitory programem PixPerAn i wrzućcie zrzuty ekranów ja proponuję test samochodzika [F6] i test przewijającego się tekstu [F4] (najłatwiej pokazać). Będę zmieniał monitor, chcę kupić z matrycą PVA i zależy mi na tym żeby nie smużył a nie mam innej możliwości porównania. Wiem że to co piszą producenci ma się nijak do rzeczywistości (a i może innym się przyda w przyszłości) Mój monitor: Hyundai L90D+ (matryca Samsung TN+film 8ms) - z tego co piszą na tomshardware i z moich obserwacji jest to jeden z lepszych monitorów do gier = znikome smużenie Test 1 prędkość 10 Test 2 prędkość 5 Test 3 - bezbłędnie do prędkości 6 Link do downloadu programu PixPerAn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Mam prośbę przetestujcie swoje monitory programem PixPerAn i wrzućcie zrzuty ekranów ja proponuję test samochodzika [F6] i test przewijającego się tekstu [F4] (najłatwiej pokazać). Będę zmieniał monitor, chcę kupić z matrycą PVA i zależy mi na tym żeby nie smużył a nie mam innej możliwości porównania. Wiem że to co piszą producenci ma się nijak do rzeczywistości (a i może innym się przyda w przyszłości) Mój monitor: Hyundai L90D+ (matryca Samsung TN+film 8ms) - z tego co piszą na tomshardware i z moich obserwacji jest to jeden z lepszych monitorów do gier = znikome smużenie Test 1 prędkość 10 Test 2 prędkość 5 Test 3 - bezbłędnie do prędkości 6 Link do downloadu programu PixPerAn HAHAHA.. po co Ci zrzut ekranu ???? jesli chcesz cos porownywać to potrzebny jest aparat fotograficzny - cyfrowy... Tu masz stronke z takimi zdjęciami: http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=...670&ma2=47&ph=1 Jezeli teraz masz 8ms TN bez dopalacza to po przesiadce na PVA 8ms GTG smuzenie będzie podobne. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Thx, tylko po co ten śmiech nie wszyscy są tak oblatani jak Ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...