SCREAMI Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 co moge wycisnac z tej grafy? narazie tylko uaktywnilem sobie temperature w biosie i przetaktowalem. sa do tej wersji jakies biosiki modowane ktore pozowla mi wyciskac cos wiecej z tej karty? czy np tu tez mozna podkrecic timingi w biosie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 wlasnie widze ze ktos tu pisal o wgraniu na ta karte biosu SPARKLA http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=115886&st=60 moze ten biosik wgram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Dzisaj przyszła moja, bawiłem się troche lecz BIOSu nie zmieniałem. Na standartowych zegarach 8200 w 3DMarku03 podkręcona dała 9072 czyli znaczny wzrost. Zegary w podpisie. (pamięci przy 1150MHz generowały artefakty). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 wgralem dzis ten bios i z 400/500 moge taktowac na 550/580 ale wiesza mi sie podczas wgrywania drugiego testu w 3demarku2005. czy to moze byc wina ze za duzo podkrecilem? czy wtedy czasem by sie nie wieszal podczas wysiwetlania testu a nie wczytywania? podniosilem tez napiecie na agp w biosie plyty tak jak w tym opisie co podalem. nie wiem czemu.moze cos nie tak z napieciem jest CPU bo podkrecilem go z 2500+ na 3200+ ( 11x190) i pamiec tez na 190mzh napiecia na FSB nie podnosilem bo prima nic nie pokazala. nie wiem czemu sie mi wiesza. potestuje jeszcze zmniejszajac taktowanie grafy a szkoda bo poszlo mi 3200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 hmm dziwne tylko ze niby ten koles pisal ze to jest bios od SPARKLA a mi nvidia bios modifier pokazuje ze to jest bios od LEADTEKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) Czy ty jesteś &(*^&% ^ ? Masz DUŻY temat o 6600. Znowu moderator go zamknie. No nie mogę z takimi ludźmi. :mur: Edytowane 17 Grudnia 2005 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 pokazac ci gdzie ja to mam co pi tu pitolisz??? jakos tam nikt nawet nie pisze i pewnie wogole nie zaglada bo ostatni jest moj text. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...