hpx4000 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ciekawa zawartość… Za pewne wszystkie nowe dystrybucje pójdą. Ja bym polecał SuSe lub RedHat’a (choć znam je tylko w wersjach serwerowych, ale są całkiem miłe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ubuntu na wszystkim pojdzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobbsik Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Polecam najnowszego Knoppixa. Działa extra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ja ma Asusa A6R - B002 i jesli chodzi o fedore 4 to nie jest takie hop-siup ;) Standardowo nie chciała się zainstalować, dochodziła do momentu: "loading /sbin/loader" i dalej komp się wieszał. Instalcję przeprowadziłem z opcją: "noprobe" i wszystko było ok. pierwsze uruchomienie początkowo ok. doszedł do momentu coś w stylu nadawanie localhost, localdomain i w tym momencie zwis. Próbowałem uruchomić z opcją "Interactive startup" wciskając "i" w czasie uruchamiania ale niestety nie udało się. "i" pojawiało się na ekranie ale wszystko leciało automatycznie i bęc - w tym samym momencie. Na razie nie doszedłem dalej... Pozdrawiam Jinks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0blin Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Na toshibie m40 ubuntu juznie wykrylo grafiki, fedora tak samo. Poszedl mi od kopa za to suse :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Na toshibie m40 ubuntu juznie wykrylo grafiki, fedora tak samo. Poszedl mi od kopa za to suse :) W poniedziałek będe miał SuSE Linux 10.0 :) Zobaczymy czy pójdzie... Pozdrawiam Jinks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...