megusiaa Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 hmm mam pytanko dotyczace anten pokojowych... czy sprawdzaja sie one i faktycznie odbieraja jakies stacje telewizyjne tzn np polsat tvn tv4?? czy tylko jednynka i dwojka...?? bardzo zalezy mi na waszych opiniach w szczegolnosci dotyczacych anten pokojowych (wewnetrznych) firmy thompson... czy oplaca sie to kupowac i czy faktycznie dziala... prosibalbym o szybkie odpowiedzi z gory dziekuje za wszytskie porady pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapet Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Wszystko zalezy, gdzie mieszkasz (i/lub odleglosc od nadajnika). Jesli blisko domu/mieszkania masz duzo wszelakiej masci kabli, szczegolnie linii wysokiego napiecia, to marne szanse na te programy, ktore bys chcial. Polsat powinien byc bez problemow, gorzej z TVN. Najlepiej sobie sprawdz na jakies innej pokojowej, co sciaga i bedziesz wiedzial. U mnie na pokojowej nawet TVP1 jest kijowe. Na antenie siatkowej za 16zl mam nawet TVN, usytuowana dosc wysoko na dachu. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...