Skocz do zawartości
Apollo21

Geforce 6600gt 128mb Czy Ati Redeonx800gt 128mb

Rekomendowane odpowiedzi

Wacham sie pomiedzy tymi dwoma kartami-kolega prosil zebym mu poszukal jakiejs dobrej karty do 600zl i wydaje mi sie ze te 2 beda najodpowiedniejsze. Karty sa pod pci-expres i jak wynika z testow sa do siebie bardzo zblizone. Jesli ktos wie jak te karty sie sprawuja i ktora bedzie lepsza do gier prosze o pomoc. Od razu chcialbym zaznaczyc ze modowanie nie wchodzi w gre:)

Wiem ze 6600 gt nie odbiega tez w testach atix800gt 256mb wiec jest sie nad czym zastanowic.Gdyby tylko GeForce mial szyne 256bit to bym sie niezastanawial a tak to trudno mi jest wybrac.

Ewentualnie z predzialu 700-750zl a) Sapphire X800 GTO 256MB 256bit PCI-E

b)Karta GeForce 6800 Galaxy 128MB/256b PCI-E

I badz tu madry :mur:

Edytowane przez Apollo21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do oc leprzy jest napewno 6600gt więcej z niego wyciśniesz oczywiscie kupuj Gigabyte 6600gt bo jest najleprzy przynajmniej mojim zdaniem oc x800 jest dosyc cięzki z tego wzgledu że strasznie sie grzeje ale za to jak kupisz x800gt zlutujesz pewne miejsce na płytce możesz miec nawet 16 potoków gdzies czytałem o tym na forum... Musisz sam wybrac szczeże mowiąc ja wezme 6600gt ale tylko i wyłacznie dlatego ze bede robił sli jak bym nie robił wzioł bym x800 taka jest moja opinia..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi