carpik Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Problem jest tego typu, ekran w laptopie odświeża się koszmarnie. Mysz sprzeskakuje i znika gdzieś z niewiadomych przyczyn (zanika) pojawia się gdzieindziej. Ogólnie porażka, wszyscy mi mówią, że to tak musi być, coś myślałem o nadpaleniu monitora, ale pewny nie jestem dlatego pytam. Toshiba Procesor 600 w tym momencie nie znam modelu 128 Ram Grafika jest mi bliżej nie znana, ale sprawdzę i napiszę dokładniejszą specyfikację sprzętu. Widnows 98 Ekran wygląda na nie zużyty, ale sądząc po tym odświeżaniu to mogę się mylić. Piszę to wszystko dlatego, że widziałem starsze fachruście, w których odświeżanie było cymez. Z góry dzięki za pomoc. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 grafika w tym cudeńku to Ati Mobility 4Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Niektóre starsze modele Toshib miały taki feler. A masz też taki objaw że jak się patrzysz z boku z jakiegoś kąta to też nic nie widać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Niektóre starsze modele Toshib miały taki feler. A masz też taki objaw że jak się patrzysz z boku z jakiegoś kąta to też nic nie widać? Nio, jest coś takiego. Czy nie pomogła by zmiana odświeżania, aktualizacja sterownika czy cóś w tym stylu? Bo jeśli to nie jest od monitora to może zmienić grafę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...