Dexter Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Jak skorzystac z dobrodziejstw kaaza'i ?? Probowalem dzis zakupic sobie plyte z muzyka Vangelisa z filmu 1492 i du.... zbita, nie ma. Pomyslalem o nieskonczonych pojemnosciach internetu ale nie wiem jak skorzystac z tego dobrodziejstwa. Bylem na stronie i chca zebym im cos placil. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Sciagasz progsa z dzialu download. Instalujesz potem juz tylko zalogowanie do sieci i juz mozesz szukac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 No wlasnie zeby sciagnac to chca zebym sie zarejestrowal i zabulil im 1.99$/mies Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 http://doa2.host.sk/ stad wez kazaa lite 1.72(nie wersje 2) i za co Ty k.... chcesz placic? to free program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Dobra sprawa sie juz wyjasnila :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 OK dzieki wszystkim, juz wiem :) Bylem na www.kaaza.com i tam chca zeby placic a to sie okazuje ze czlowiek uczy sie cale zycie i to nie ta strona, ale zrobiona tak ze sugeruje ze sie jest na wlasciwej :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 do detgoi jescze jakis nabijacz np: KLCheater.exe jescze by sie przydalo kazaa lemon :-) i sajj ile licznik dal ! Ps czemu nei wersja 2 ? ja uzywam jestem happy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Cytat Ps czemu nei wersja 2 ? ja uzywam jestem happy :-)u mnie cheater strasznie spowalnial komputer. moze to tylko moj problem, ale na wszelki wypadek odradzam. A skiny sa mi zbyteczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A ja wole iMesh'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Cytat Cytat Ps czemu nei wersja 2 ? ja uzywam jestem happy :-) u mnie cheater strasznie spowalnial komputer. moze to tylko moj problem, ale na wszelki wypadek odradzam. A skiny sa mi zbytecznenie wiem czy zauwazyliscie ale dopiero od v. 2 jest participation level ....wiec wrocilem do starej 1.7.2 i wyszukuje 3x lepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Cytat Cytat Cytat Ps czemu nei wersja 2 ? ja uzywam jestem happy :-) u mnie cheater strasznie spowalnial komputer. moze to tylko moj problem, ale na wszelki wypadek odradzam. A skiny sa mi zbytecznenie wiem czy zauwazyliscie ale dopiero od v. 2 jest participation level ....wiec wrocilem do starej 1.7.2 i wyszukuje 3x lepiej ;]tez :evil: w ogole pomylka moim zdaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 cheatera mozna odpalic raz na jakis czas nie musi chodzi ciagle, jak zasoby spadna ponizej 700-800 to jazda z koksem kilka minut i juz 1000, a jeszcze lepiej miec v1.72 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat A ja wole iMesh'a :DJa też 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat cheatera mozna odpalic raz na jakis czas nie musi chodzi ciagle, jak zasoby spadna ponizej 700-800 to jazda z koksem kilka minut i juz 1000, a jeszcze lepiej miec v1.72 ... Tyle ze 172 ma participation level 0. A ja mam 2.0 (i co 5 godzin KlCheater odpala mi Kaze od nowa z poziomem na 999). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat Cytat cheatera mozna odpalic raz na jakis czas nie musi chodzi ciagle, jak zasoby spadna ponizej 700-800 to jazda z koksem kilka minut i juz 1000, a jeszcze lepiej miec v1.72 ... Tyle ze 172 ma participation level 0. A ja mam 2.0 (i co 5 godzin KlCheater odpala mi Kaze od nowa z poziomem na 999). mowilem o przypadku kiedy sie ma 2.0, a to jak szybko spada poziom patricipation zalezy chyba nie tylko od czasu przez ktory dziala kaza ...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat Cytat cheatera mozna odpalic raz na jakis czas nie musi chodzi ciagle, jak zasoby spadna ponizej 700-800 to jazda z koksem kilka minut i juz 1000, a jeszcze lepiej miec v1.72 ... Tyle ze 172 ma participation level 0. A ja mam 2.0 (i co 5 godzin KlCheater odpala mi Kaze od nowa z poziomem na 999). a skad masz to info? niby to logiczne, ale dziala szybciej. testowalem dlugo i jedno i drugie. na 2/0 przez tydzien 24h*7dni nic nie sciagnalem z klcheaterem i part.levelem 1000. po zmianie na 1.72 poszlo jak burza od razu A mi sie wydaje, ze 1.72 nie ma particip. level i juz, a nie ma 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 A ja mam takie lamerskie pytanko co to jest wogule ten my participation level ?? po co to i do czego służy i co to za różnica ile się ma ja mam średnio 250 i wogule niewiem do czego to służy ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat A ja mam takie lamerskie pytanko co to jest wogule ten my participation level ?? po co to i do czego służy i co to za różnica ile się ma ja mam średnio 250 i wogule niewiem do czego to służy ?? :D No wlasnie, tez dolaczam sie do pytania Co to i gdzie to pisze jaki level 8O mam kazee 1.7.2 PL i nic takiego nigdzie nie widze 8O i dlaczego nonstop zasysa mi sie (samo) kazaa update 2.0.2 ??? mimo ze mam odhcaczone uaktualnianie ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 kazaa 172 niema tego bajera dopiero w 2 jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat Cytat A ja mam takie lamerskie pytanko co to jest wogule ten my participation level ?? po co to i do czego służy i co to za różnica ile się ma ja mam średnio 250 i wogule niewiem do czego to służy ?? :D No wlasnie, tez dolaczam sie do pytania Co to i gdzie to pisze jaki level 8O mam kazee 1.7.2 PL i nic takiego nigdzie nie widze 8O i dlaczego nonstop zasysa mi sie (samo) kazaa update 2.0.2 ??? mimo ze mam odhcaczone uaktualnianie ?? 8O to takie g...., ktore ma oceniac Twoje zaangazowanie. Jak duzo ciagna od Ciebie, to rosnie. Sciema, ja mam lacze 256kb i mi spadalo, nawet, jak mi cale zajeli. jest cheater na podniesienie levelu, ale u mnie i tak nic sie nie chcialo sciagac. Reed maz pelna kazee, zaloz kazaa lite, tam jest tez ekranik po wlaczeniu, czy instalowac 2.02, ale mozna wybrac nie i jest spokoj do nastepnego uruchomienia. Adres dalem gdzies wyzej ( http://doa2.host.sk/ ), skad sciagnac. Zeby zachowac sciagane pliki, odinstalowac kazaa i zainstalowac lite w ten sam folder (nie ..kazaa lite ) W 1.72 jeszcze nie wpadli na zajebisty pomysl z tworzeniem aktywnej spolecznosci piratow i nie ma partic. level. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Very thx irnlng Teraz qmam o co chodzi , rzadko uzywam tego zasysacza :) Ale nie mam pelnej KaZaa , mam Lite 8O Tak pisze przynajmniej , no i jest jeszcze taki SPEED UP , ale co to i po co ?? W trayu to ma ikonke takiej zoltej gwiazdki , mozna odpalac kaze z tym dupslem lub bez , ja tam nie widze jakiegos wzrostu predkosci ( a nazwa moglaby to sugerowac :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat Tak pisze przynajmniej , no i jest jeszcze taki SPEED UP , ale co to i po co ??to wlacza wyszukiwanie zrodel do sciagania co jakis czas. Jakbys robil Find More Sources co minute. Bajer, nie wiem, czy to cos daje, ja nie instalowalem (dbam o porzadek w trayu :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 oprócz tego jest jeszcze "diek k!" robi dokładnie to samo a poza tym podaje 300 wyników w wyszukiwaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat a skad masz to info? Z forum diet kazaa. Cytat niby to logiczne, ale dziala szybciej. testowalem dlugo i jedno i drugie. na 2/0 przez tydzien 24h*7dni nic nie sciagnalem z klcheaterem i part.levelem 1000. po zmianie na 1.72 poszlo jak burza od razu A mi sie wydaje, ze 1.72 nie ma particip. level i juz, a nie ma 0 Mylisz się. Part. level dla 1.72 jest zawsze rowny zero (ale widoczny tylko dla kazaa od wersji 2.0.0). A te same pliki ssales? Bo part. level. wplywa tylko i wylacznie na miejsce w kolejce do pliku. U mnie KL 2.0.0 zasysa dziennie przynajmniej 1 film :-). Aha - i dla wszystkich info: nie opłaca się aktualizacja do 2.0.2 bo nie dziala na niej cheater. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat Cytat A ja mam 2.0 (i co 5 godzin KlCheater odpala mi Kaze od nowa z poziomem na 999). mowilem o przypadku kiedy sie ma 2.0, a to jak szybko spada poziom patricipation zalezy chyba nie tylko od czasu przez ktory dziala kaza ...? Cheater ma opcje zapisu Part. Level. tzn - właczyłem raz aż uzyska 1000 pkt. i zapisałem. Potem w konfiguracji ustawiłem żeby co 5 godzin kazaa było resetowane (cheater przywraca wtedy PL na 1000). Cheater nie zapycha wtedy kolejki plików do ściągania i inni mogą się pobawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 O widzę, że warezy powróciły. W moim przypadku działa: - Kaaza 2.0 - Diet Kaaza (przyśpiesza ściąganie) - Kaaza Cheater (part. level) i transfery są całkiem niezłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat Cytat A ja wole iMesh'a :DJa też 8).A ja nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...