DuckmAn Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en Przed momentem sie ukazal :) wiedzialem ze dzis bedzie. Teraz trza czekac na sterowniki. I 3dmarka 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 To chyba do softu powinno isc :P widze masz ati 8500 jak ja ale ono nie obsluguje ! DX9 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuckmAn Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mam 8500 ale to juz tylko kwestja czasu :) Poza tym w tej chwili mam 9700 porzyczone do testow co by sie upewnic co do kupna :) dlatego czekam na maraka 2003 i sterowniki od ati :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 jakiej firmy ma masz R9700 bo tak sie sklada ze ja tez mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuckmAn Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Gigabyta. Jest swietny :) Nie wiem jak wroce na mojego dziada :) bleehh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 No ale jak chcesz sobie kupywac to kup tylko Builit by Ati sprowadz sobie z zagranicy ja mam Ati jeste zachwycony ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuckmAn Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Dlaczego built akurat? Gigabyta i tak nie kupil bym bo za drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en Przed momentem sie ukazal :) wiedzialem ze dzis bedzie. Teraz trza czekac na sterowniki. I 3dmarka 2003 :)Nic tam nie ma! Zobaczcie sami, zadnego DirectX 9.0 Final Release Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Ano wlasnie - tez mam Buit by ATI Radka 8500 i on nie obsługuje ponoc DX9 - to teraz co? Nie moge zamontowac DX9 bo mi nie bedzie działało czy to tylko kwestia sterów? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 w kazdym razie ja na k2 mam ponad 180 punktoof wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Owszem, nic tam nie ma i znajac Microsoft to jeszcze długo nie będzie: ze dwa razy przesuną premierę i Dx9 będzie na święta.... Wielkanocne :D (Obym się mylił) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zylka_ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 dla tych co nie mogą z tamtego adresu śćiagnąć http://download.microsoft.com/download/2/2.../dxwebsetup.exe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a G3ti200 obsługuje DX9?? Porawi wydajność?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zassałem już zobaczymy jak działaj na W2k ale mam G4 t 4200 pewnie nic nie wniesie poczekajmy na wersję DX 9.8b final ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Ano wlasnie - tez mam Buit by ATI Radka 8500 i on nie obsługuje ponoc DX9 - to teraz co? Nie moge zamontowac DX9 bo mi nie bedzie działało czy to tylko kwestia sterów? Pozdrawiam DirectX to nie tylk d3d. warto zalozyc, nawet bez radka 9700 w budzie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a G3ti200 obsługuje DX9?? Porawi wydajność?? nie, tylko r9700 i gfx .Te karty obsługują jego wszystkie mozliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Songoku gdzie widziles karte gfx ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ciekawe kiedy ati wypuśći stery pod dx9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zylka_ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 chyba niedawno wypuściła jakieś pod dx9.0 ale głowy nie dam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ciekawe kiedy ati wypuśći stery pod dx9 http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/...eon-dx9-rc0.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ale to są stery pod DX9rc0, ale spróbuje je ściągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Produkt MadOniona na 9.0 nie działa sprawdzałem przed chwilą!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zylka_ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mi działa. Chyba nie masz patcha do bulid 330 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 pacza pacza thx sprawdzę Ciekawe kiedy Nvidia wypuści stery dla Gf 4 pod 9.0 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Songoku gdzie widziles karte gfx ??? :D specjalnie dla ciebie napisze GeForce FX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 http://www.theinquirer.net/?article=6835 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Songoku gdzie widziles karte gfx ??? :D specjalnie dla ciebie napisze GeForce FX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o dziś kupuję! ;-) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no ale ja mówie które wogule obsługują .A nie które są na rynku i obsługiną pełne możliwości dx 9.0.MOja winą że geforca fx jeszcze nie ma . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuckmAn Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 http://www.warp2search.net/article.php?sid...order=0&thold=0 http://www.warp2search.net/article.php?sid...=thread&order=0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 UWAGA pojawiły się stery CATALYST 3.0 zoptymalizowane pod DX9 do zaciągnięcia z http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/...13a-006924C.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...