snc Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 umnie 50 punktow mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuckmAn Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 U mnie mile 150 pkt wiecej na 8500 :) Narazie wsio dziala jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a ja zaciągam dema i screensavery pod DX9 :))))))))))))))))) RADEON POWER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Jaka bedzie wydajnosc (gry-cmr2, rtcw) po zainstalowaniu dx9, w stosunku do dx8.1. Win98se, gf2mx, p3 800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 A zna ktos moze lokacje skad moge pobrac najnowsze sterowniki do ATI Rage Pro. Sprawdzalem pare stron ale linki na nich nie kieruja do sterownikow tylko w pusta przestrzen !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 A zna ktos moze lokacje skad moge pobrac najnowsze sterowniki do ATI Rage Pro. Sprawdzalem pare stron ale linki na nich nie kieruja do sterownikow tylko w pusta przestrzen !! http://mirror2.ati.com/drivers/wme-j5-30-1-b02.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Ja zainstalowałem i wszystko działa (narazie :lol: ) Ale nie podam żadnych wyników z benchmarków bo mnie to nie bawi :wink: A tak pozatym to Dx9 nie wykożystuje żadnych funkcji GeForca 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mam radka 8500 le zainstalowana winde 2k stery najnowsze crystale instalnalem tego dx i jak wlaczam 3d mark 2001 se to wywala mi ze nie mam dx 8.0 i ze bez tego nie pojdzie :cry: kombinuje, reinnstaluje inne dx ale nic z tego nie wychodzi. ciagle to samo. moze ktos wiec co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mam radka 8500 le zainstalowana winde 2k stery najnowsze crystale instalnalem tego dx i jak wlaczam 3d mark 2001 se to wywala mi ze nie mam dx 8.0 i ze bez tego nie pojdzie :cry: kombinuje, reinnstaluje inne dx ale nic z tego nie wychodzi. ciagle to samo. moze ktos wiec co zrobic?Pewnie masz 3DMark-a tylko 2001SE. Direct 9.0 obsługuje 3DMark 2001SE built 330. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zainstalowane Directx 9 i catalyst 3.0 i nic różnica w 3dmarku w granicach błedu jak było 7k tak jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mam radka 8500 le zainstalowana winde 2k stery najnowsze crystale instalnalem tego dx i jak wlaczam 3d mark 2001 se to wywala mi ze nie mam dx 8.0 i ze bez tego nie pojdzie :cry: kombinuje, reinnstaluje inne dx ale nic z tego nie wychodzi. ciagle to samo. moze ktos wiec co zrobic?Pewnie masz 3DMark-a tylko 2001SE. Direct 9.0 obsługuje 3DMark 2001SE built 330. zasysam pacza i stestuje swoj sprzet :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mam radka 8500 le zainstalowana winde 2k stery najnowsze crystale instalnalem tego dx i jak wlaczam 3d mark 2001 se to wywala mi ze nie mam dx 8.0 i ze bez tego nie pojdzie :cry: kombinuje, reinnstaluje inne dx ale nic z tego nie wychodzi. ciagle to samo. moze ktos wiec co zrobic?Pewnie masz 3DMark-a tylko 2001SE. Direct 9.0 obsługuje 3DMark 2001SE built 330. zasysam pacza i stestuje swoj sprzet :P No i jak, działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 na windzie xp i dx 8.1 ze sterami omega wyciagalem 9,2k teraz mam winde 2k dx 9.0 stery crystal 3.0 i wyciagnalem 9,6k wiec to cale 300 pkt wiecej ale ciezko stwierdzic czego to zasluga bo i system zmienilem i stery i dx 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 zasluga zmiany systemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 bardzo mozliwe :) pierwsze wrazenia ze spotkania z w2k (mam ja pierwszy raz instalnieta) sa cool. podoba mi sie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a czy da mi coś zainstalowanie DX9.0 na moim G3ti200 Palit Daytona 128DDR???? Kumpel juz zaciaga i nie wiem czy sie wogule za to brac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Jak dla mnie to nic nie da oprocz tego ze zmniejszy wynik w 3dmarku, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Czemu nie moge tego gowna zainstalowac? wyskakuje ze nie pszelo testow zgodnosci z xp, a potym kolejny error - program direct x nie skopiowal wymaganego pliku :| Sciagalem to juz dwa razy i tak mam. Sciagam uszkodzone czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Hehe DX9 mam w ...., ale zwsze po nowym dx pojawia się nowy 3dMark - nic tylko czekać... i mieć nadzieję że się w ogóle odpali na aktualnym sprzęcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jak dla mnie to nic nie da oprocz tego ze zmniejszy wynik w 3dmarku, Mi zwiekszylo sie o 200 punktow po zainstalowaniu Dx9.0 i nowych sterow ATI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a to dziwne na in4 pokazywali wykresy i wynik spadl, mi spadlo o 50 punktow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 a ja mam 9672 na catalyst 3.0 i DX9 Kat czy na radeonie masz założone radiatory na pamiątki? i jakiej firmy ten radek? ja swój podkręciłem stabilnie na 360/330(660) ale próbuje dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Chlodzenie standardowe, z boku tylko powiewa na niego 80x80x25. Karta jak w podpisie widac to oryginalny(built by ATI) Radeon 9700 pro. Ladne mam pudeleczko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 podobno sapphire i HIS niczym się nie różnią od Built By Ati, więc może swojego też tak wykręce. JEszcze jedno pytanie. Czy są takie przejściówki do kabli 4 pin od zasilacza( coś w stylu rozdzielacza) bo mam podłączone 2HDD i 2CDROM i nie mam wolnych wyjść? A jeżeli są takie to jaka jest ich cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...